Uw hovenier sinds 1978

Tuinplanten kiezen

De juiste tuinplanten kunnen uw tuin maken of breken. De juiste tuinplanten kiezen is daarom nog niet zo eenvoudig als het lijkt. U moet letten op de juiste bodemeisen, tuingrond, standplaats en voedingseisen. Bovendien is het belangrijk dat uw tuin één geheel vormt en dat alle tuinplanten ook bij elkaar passen.

Wanneer u een bepaalde tuinstijl wilt nabootsen in uw eigen tuin, denk bijvoorbeeld aan de Franse tuinstijl of de Ibiza-tuinstijl, dan is het noodzaak dat u de juiste tuinplanten kiest. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u daarbij. Dat doen we namelijk in een zogenoemd ‘beplantingsplan’.

In een beplantingsplan onderzoeken we de juiste soorten tuinplanten voor uw tuin. Wenst u ook een persoonlijk advies te ontvangen over welke plantensoorten het beste zijn voor uw tuin? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De voordelen van een beplantingsplan op maat

Een beplantingsplan wordt geheel op maat samengesteld voor uw tuin. We onderzoeken niet alleen de juiste bodemeisen, voedingseisen, standplaats en/of de mate van verzorging (veel of weinig). Maar onderzoeken ook welke planten het beste naast elkaar kunnen staan, hoe groot ze uiteindelijk worden, het aanzicht op uw tuin, de blad- en bloemkleuren en de groeiafstanden. Zo maken alle tuinplanten in uw tuin immers de beste start.

Kiest u zowel voor aanleg als onderhoud van De Biesbosch Gijsbers Groep? Dan geniet u van extra mest en voeding tijdens een onderhoudsbeurt. Onze hovenier adviseert u bovendien over het langdurig onderhouden van uw tuinplanten. Wenst u dat ook? Ontdek dan tuinonderhoud van ons veelzijdige hoveniersbedrijf.

Tuinplanten kiezen. Wij schieten u graag te hulp

Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste tuinplanten voor uw tuin. Dat doen we in een zogeheten beplantingsplan. Wilt u ook de mogelijkheden van een beplantingsplan voor uw tuin ontdekken? Vraag dan een beplantingsplan aan via dit formulier op onze website. Wij zullen u dan persoonlijk informeren over de verschillende opties die wij aanbieden.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. En helpt u naast ‘tuinplanten kiezen’ ook verder op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Dat doen we niet alleen in Dordrecht, maar ook in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Ontdek vandaag nog uw mogelijkheden voor een bloeiende tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.