Uw hovenier sinds 1978

Veldbloemen in de tuin

Veldbloemen in de tuin laten plaatsen? Eén van de vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag bij het plaatsen van veldbloemen in de tuin. Veldbloemen zijn prachtige wilde bloemen die goed gedijen in iedere tuin. Niet alleen in borders komen veldbloemen tot recht, ook zijn ze ontzettend leuk in plantenpotten en bloembakken.

Vaak zitten er in een veldbloemen mix diverse soorten veldbloemen, zodat u altijd kans van slagen heeft. Ze doen het goed in een matige- tot voedselrijke bodem, met niet te veel water. Wilt u toch liever een specifieke soort veldbloemen laten plaatsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kom voor meer informatie over beplanting met ons in contact via het contactformulier op onze website. Liever direct inzicht in de kosten? Vul dan dit formulier in.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Mogelijkheden veldbloemen in de tuin

Laagbloeiende, kleurrijke veldbloemen of een mix van soorten. Er is van alles mogelijk wanneer u hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelt. Eveneens kijken we naar de beste standplaats voor uw veldbloemen in de tuin. Daarbij kunnen we potten en bloemenbakken leveren, ontvangt u (wanneer u kiest voor aanleg) de juiste mest en voedingstips. En helpen we bij andere tuinoplossingen in uw tuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep levert altijd een hoogwaardige kwaliteit af. Dat komt door ons ISO-9001 certificering, waardoor wij een hoge kwaliteit waarborgen. Daarnaast zijn we aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. We leveren goede garantievoorwaarden, een uitstekende kwaliteit én natuurlijk een vriendelijke service. Ontdek meer over ons bedrijf via de over ons pagina op onze website.

Veldbloemen laten plaatsen

Laat één van onze hoveniers nieuwe veldbloemen in de tuin plaatsen. En geef via dit online formulier vandaag nog uw verzoek door. We plannen (via de telefoon of e-mail) vervolgens een afspraak met u in waarop de hovenier met de veldbloemen bij u langskomt. Na aanleg toont de hovenier het resultaat, zodat u optimaal tevreden bent. Meer informatie over tuinaanleg of tuinonderhoud bekijkt u op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.