Uw hovenier sinds 1978

Winterharde struiken

Wanneer u op zoek bent naar winterharde struiken, helpen de vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder. Winterharde struiken beschermen zichzelf in de winter, door bijvoorbeeld hun bladeren te verliezen en in rust stand te gaan. Doordat ze hun bladeren laten vallen hebben de struiken nagenoeg geen water meer nodig. En dat maakt ze een mooie aanvulling in uw voor- of achtertuin.

Winterharde struiken zijn ideaal om in uw tuin te planten. De struiken zijn bestand tegen de vorst en kunnen daarom goed tegen de Nederlandse winters. Sommige winterharde struiken zijn ook nog eens wintergroen. Zo heeft u ook in de winter uitzicht op een groene tuin.

Wanneer u winterharde planten wil toevoegen aan uw tuin, vul dan dit formulier in voor in het bijzonder: meer informatie, een beplantingsplan, een tuinrenovatie of gewoon een offerte op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke winterharde struiken zijn er allemaal?

Onze hoveniers weten alles op het gebied van planten, siergrassen, bomen en bloemen. En kunnen u een selectie van winterharde struiken voor uw tuin aanbevelen. Met in het bijzonder de soorten: Rhododendron, Chinees Klokje, Glansmispel Red Robin (Photinia Fraseri Red Robin), maar ook bijvoorbeeld de Hulst.

Er bestaan winterharde struiken mét en zonder bloemen. Ook zijn er grote en kleine struiken beschikbaar. Voor een totaaloverzicht van de winterharde struiken die in uw tuin geschikt zullen zijn, verwijzen wij u graag door onze tuinontwerper. In een zogeheten beplantingsplan inventariseren we namelijk de winterharde planten die geschikt zijn voor uw tuin.

We bekijken dan onder andere de benodigde grondsoort, groeiruimte, kleur en eigenschappen en zorgen dat die aansluiten bij uw huidige of toekomstige tuinsituatie. Met een beplantingsplan kan het daarom niet meer fout gaan!

Winterharde planten inclusief een beplantingsplan

Vraag via ons online formulier nu naar de mogelijkheden van het laten plaatsen van winterharde struiken met een beplantingsplan. We onderzoeken alle soorten die het beste bij uw tuin passen. Zo kijkt u in de winter weer uit op een prachtige groene tuin.

Ontdek meer door dit formulier in te vullen. U ontvangt van ons dan een prijsopgave via de e-mail over de beoogde werkzaamheden en de kosten. Het aanvragen van struiken en/of een beplantingsplan kan in combinatie met een tuinontwerp, een tuinrenovatie of tuinonderhoud worden aangevraagd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.