Uw hovenier sinds 1978

Planten voor vlinders

Wilt u planten voor vlinders in de tuin laten plaatsen? De hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is dan mooi meegenomen. Onze ervaren hoveniers helpen u niet alleen bij het inplanten van de juiste planten voor vlinders, maar onderzoeken ook welke plantensoorten het beste groeien in uw tuin. We onderzoeken bijvoorbeeld de voedingseisen, bodemkwaliteit, groeiafstanden, de beste standplaats en de mate van verzorging (hoog of laag). Zo maken uw nieuwe planten voor vlinders immers de beste start.

Wilt u ook een uitgebreide rapportage over welke planten het beste zullen groeien in uw tuin? Kom dan met ons hoveniersbedrijf in contact en ontdek de mogelijkheden voor een zogenoemd ‘beplantingsplan’. Vraag deze nu aan via de website via dit formulier én ontvang daarna ook persoonlijk advies van onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De voordelen van een beplantingsplan

Een beplantingsplan is ideaal wanneer u wel de hele uitstraling van uw tuin wilt veranderen, maar slechts een beperkt budget heeft. Wanneer u een beplantingsplan afneemt, zullen wij uw tuin namelijk aanvullen met nieuwe beplanting. We kijken daarbij welke nieuwe plantensoorten zullen gedijen bij uw bestaande planten en bomen.

Bovendien is het ook mogelijk om de hele beplanting in uw tuin te vervangen. Dat doen we in het bijzonder bij tuinrenovaties, waar een beplantingsplan meestal onderdeel van is.

Wanneer u slechts de beplanting in uw tuin vervangt, verandert u op een laagdrempelige wijze toch de hele uitstraling van uw tuin. Altijd al een vlinder oase willen creëren in uw voor- of achtertuin? Met een beplantingsplan maken we dit voor u mogelijk. Er zijn ontzettend veel vlinderplanten mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe beplanting één geheel vormt en zo zorgt voor een prachtig, bloeiende tuin.

De juiste planten voor vlinders ontdekken

Meteen achter de juiste planten voor vlinders komen? Vul dan dit online formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zorgen met een beplantingsplan ervoor dat uw tuin voor veel biodiversiteit zorgt én allerlei soorten vlinders aantrekt.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.