Herfstplanten zijn een goede aanvulling in iedere tuin! De Biesbosch Gijsbers Groep is expert op het gebied van tuinen. Wij hebben door de jaren heen ontzettend veel kennis vergaard over verschillende plantsoorten. Van lenteplanten tot herfstplanten. Wij weten als geen ander welke planten en bloemen u kunt toevoegen aan uw tuin om deze ook in de herfst te laten stralen.

Herfstplanten: Voeg deze planten toe!

Bent u benieuwd naar de soorten herfstplanten die het ook in uw tuin goed doen? Deze planten en bloemen hebben wij in onze eigen tuin gefotografeerd. Benieuwd welke het zijn? Kom in contact met onze tuinontwerper! Hij adviseert u graag over de geselecteerde plantensoort, het groeigedrag van de plant en het onderhoud:

De Biesbosch Gijsbers Groep
hovenier dordrecht
herfstplanten
herfstplanten
herfstplanten
herfstplanten
herfstplanten

Herfstplanten: mooie aanvulling op uw tuin

Wanneer u ook in de koudere dagen van uw tuin wilt genieten, is het zonde wanneer deze kaal is. In de donkere maanden vallen er steeds meer bladeren uit, waardoor het al snel een saaie bedoeling wordt. Met bovenstaande herfstplanten houd u de tuin kleurrijk en gezellig.

Meer weten over planten? Ga voor een beplantingsplan

Met een beplantingsplan krijgt u een uitgedacht plan voor uw tuin. We denken na over de juiste soorten herfstplanten voor uw tuin. We creëren een samenhangend geheel op basis van de gewenste tuinstijl. De Biesbosch Gijsbers Groep brengt het groeigedrag, de gewenste afstand tussen de planten, bladstructuur en de bloei van alle planten in kaart.

Heeft u kleine kinderen of huisdieren die regelmatig uw tuin betreden? Dan zorgen we ervoor dat de gekozen planten niet schadelijk zijn. Zo kan iedereen uit het gezin genieten van een levendige én bloeiende tuin. Meer weten over een beplantingsplan voor uw tuin? Vraag deze nu op via onze website. Kom ook met ons in contact voor meer informatie over de gewenste herfstplanten. Onze tuinontwerper adviseert u hier graag over.