Uw hovenier sinds 1978

Planten voortuin

Nieuwe planten in uw voortuin laten plaatsen? Of de hele voortuin voorzien van nieuwe planten? Laat uw voortuin renoveren door een vakkundige hovenier, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit ontvangt. We zorgen voor een deskundige afwerking bij het renoveren van uw tuin en selecteren de beste planten. Wilt u graag een advies op maat over welke planten het beste gedijen in uw voortuin? Vraag dan eens een beplantingsplan aan. Daarin onderzoeken we de juiste selectie vaste planten, bodembedekkers, siergrassen, bloemen en bomen voor uw tuin.

Een beplantingsplan is nu eenvoudig op te vragen via onze website. Vul daarvoor dit online informatieformulier in en u ontvangt meteen een overzicht van de mogelijke kosten. Zo weet u al snel waar u aan toe bent bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Planten voortuin vernieuwen

Een beplantingsplan is een laagdrempelige manier om snel uw tuin te renoveren. We vervangen bijvoorbeeld alleen de beplanting in de tuin. Een beplantingsplan is ook handig, wanneer u nieuwe planten aan uw bestaande planten wenst toe te voegen, maar zelf niet zeker weet of deze planten wel goed samengaan. Hebben ze bijvoorbeeld dezelfde voedingsstoffen nodig, is de standplaats wel goed, krijgen ze zo voldoende water, en passen ze bij de rest van uw tuin? Allemaal vragen die we met een beplantingsplan snel beantwoorden.

We onderzoeken naast standplaats, bodemkwaliteit, voedingseisen en lichtinval ook de groeiafstanden, het groeigedrag, mate van verzorging (hoog of laag) en samenhang met de rest van de beplanting. Zo maakt u uw voortuin compleet met tuinplanten die er écht tussen passen!

Beplantingsplan opvragen. Gratis offerte

Ook de voortuin opnieuw laten beplanten of deels met nieuwe planten aanvullen? Met een beplantingsplan van De Biesbosch Gijsbers Groep weet u waar u aan toe bent. Onze tuinontwerper heeft veelzijdige groenkennis en zit al meer dan 30 jaar in het vak.

Kom voor een beplantingsplan op maat met ons in contact door dit online formulier op onze website in te vullen. En ontdek de mogelijkheden voor uw voortuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.