Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan kosten

Een goed doordacht beplantingsplan is essentieel voor het creƫren van een prachtige tuin. Als tuinier of huiseigenaar is het belangrijk om er bewust van te zijn dat een goed beplantingsplan kan bijdragen aan de waarde van uw huis en de uitstraling van uw tuin. Maar hoe zit het met de kosten? Wij willen u graag inzicht geven in de factoren die van invloed zijn op de beplantingsplan kosten en waarom het een waardevolle investering is voor de schoonheid en levensduur van uw tuin.

De kosten van een beplantingsplan kunt u direct bij ons opvragen. Het plan zorgt ervoor dat er meer samenhang is bij u in de tuin. Onze vakkundige hoveniers en tuinontwerpers laten u zien dat er veel mogelijk is. Van grote renovaties tot kleinere aanpassingen.

De Biesbosch gijsbers Groep

HeeftĀ uitermate veel liefdeĀ voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarom is een beplantingsplan nodig?

Een beplantingsplan is niet alleen nodig voor het creĆ«ren van een mooie tuin, maar ook voor het plannen van de benodigde financiĆ«n voor de aanleg van de tuin. Uw beplantingsplan moet aangeven wanneer en waar u de verschillende planten wilt plaatsen. Het is belangrijk om te weten welke planten in uw omgeving gedijen en wat de zorgvereisten zijn voor de planten die u wilt gebruiken. Dit is waarom het belangrijk is om een ā€‹ā€‹professioneel beplantingsplan op te stellen, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

De planten in de tuin kunnen geheel naar eigen wens worden gekozen. Vanzelfsprekend adviseert de Biesbosch Gijsbers Groep u hier graag over. Van groenblijvende struiken tot speelse zomerbloemen. Vraag eens meer informatie aan!

Wat beĆÆnvloedt de kosten van een beplantingsplan?

Er zijn verschillende factoren die de kosten van een beplantingsplan kunnen bepalen. Ten eerste zou uw budget de prijs van het beplantingsplan kunnen beĆÆnvloeden. Als uw budget krap is, kunt u het beste op de hoogte zijn van de factoren die de kosten beĆÆnvloeden, zodat u de juiste verwachtingen kunt hebben. Andere factoren die de kosten kunnen beĆÆnvloeden zijn onder andere de grootte van uw tuin en het ontwerp dat u voor ogen hebt.

beplantingsplan voor de tuin
beplantingsplan tuin

Beplantingsplan laten maken voor kleine en grote tuinrenovaties

U kunt ons hoveniersbedrijf inschakelen voor kleinere en volledige tuinrenovatie inclusief beplantingsplan. We kijken hierbij naar de laatste trends op gebied van tuinstijlen en -producten. In een voorafgaand gesprek nemen we alle wensen door zodat we een perfect beeld hebben van wat u voor ogen hebt. Na het gesprek gaan wij direct aan de slag voor u. Het ontwerp ontvangt u middels een 2D tekening, een soort plattegrond van uw nieuwe tuin. Wilt u een meer realistisch beeld ontvangen? Kies dan voor een 3D tekening.

De Biesbosch Gijsbers Groep een professionele beplantingsontwerper

Als u op zoek bent naar een professionele beplantingsontwerper, dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons personeel heeft oog voor aanleg, onderhoud en groenprojecten. U kunt er op vertrouwen dat onze kennis terug te zien is in de aanleg van de tuin, het beplantingsplan of het periodiek onderhoud. U kunt bereken wat u kunt verwachten van de kosten voor het opzetten van zoā€™n plan en wat voor hoogwaardige diensten en advies u kunt krijgen.

Niet alleen zorgen wij ervoor dat we alle kennis in huis hebben, ook vinden we het belangrijk dat we op de hoogte zijn van alle (nieuwe) kennis en regelgeving binnen de branche. Veilig werken staat binnen ons team hoog in het vaandel.

Kosten opvragen

Meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Stel direct uw vraag via het onderstaande formulier zodat we snel contact met u kunnen opnemen. Omschrijf de situatie alvast voor ons zodat we ons goed kunnen voorbereiden op uw vraag. Volg ook eens onze Pinterestborden voor inspiratie!

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht.Ā 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriƫnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.