Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan kosten

De kosten van een beplantingsplan kunt u direct bij ons opvragen. Het plan zorgt ervoor dat er meer samenhang is bij u in de tuin! Onze vakkundige hoveniers en tuinontwerpers laten u zien dat er veel mogelijk is. Van grote renovaties tot kleinere aanpassingen.

De planten in de tuin kunnen geheel naar eigen wens worden gekozen. Vanzelfsprekend adviseert de Biesbosch Gijsbers Groep hier u graag over. Van groenblijvende struiken tot speelse zomerbloemen. Vraag eens meer informatie aan!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kleine en grote tuinrenovaties

Zoals hierboven benoemd kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen voor kleinere en volledige tuinrenovatie inclusief beplantingsplan. We kijken hierbij naar de laatste trends op gebied van tuinstijlen en -producten. In een voorafgaand gesprek nemen we alle wensen door zodat we een perfect beeld hebben van wat u voor ogen hebt.

Na het gesprek gaan wij direct aan de slag voor u. Het ontwerp ontvangt u middels een 2D tekening, een soort plattegrond van uw nieuwe tuin! Wilt u een meer realistisch beeld ontvangen? Kies dan voor een 3D tekening. De kosten hiervan kunt u bij ons opvragen.

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons personeel heeft oog voor aanleg, onderhoud en groenprojecten. U kunt er op vertrouwen dat onze kennis terug te zien is in de aanleg van de tuin, het beplantingsplan of het periodiek onderhoud.

Niet alleen zorgen wij ervoor dat we alle kennis in huis hebben, ook vinden we het belangrijk dat we op de hoogte zijn van alle (nieuwe) kennis en regelgeving binnen de branche. Veilig werken staat binnen ons team hoog in het vaandel.

Beplantingsplan kosten opvragen

Meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Stel direct uw vraag via het onderstaande formulier zodat we snel contact met u kunnen opnemen. Omschrijf de situatie alvast voor ons zodat we ons goed kunnen voorbereiden op uw vraag. Volg ook eens onze Pinterestborden voor inspiratie!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.