Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan

Als u een nieuwe tuin realiseert, waar u graag in verblijft, is het handig om na te denken over een plan voor de beplanting. Met een dergelijk beplantingsplan wordt uw tuin aantrekkelijker voor de bewoners en gasten. Een beplantingsplan zet u op door mooie plantencombinaties te maken. Denk bijvoorbeeld aan wintergroene hagen en opvallende voorjaarsbloemen. Zo heeft uw tuin het hele jaar door een bloeiende uitstraling.

Een beplantingsplan schaft u in het verlengde aan van een nieuw tuinontwerp. Ook is een beplantingsplan los bij ons aan te vragen. Kom hiervoor in contact met onze tuinontwerper, die u graag adviseert over de beste plantencombinaties.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat is de toegevoegde waarde van een beplantingsplan?

Veel mensen genieten erg van een levendige tuin. Maar weten zelf niet zo goed welke planten bij hun tuin passen. Aan de hand van het plan wordt uw tuin ingeplant. Onze tuinontwerper onderzoekt o.a. uw tuingrond, behoeftes, smaak, gewenste tuinstijl. En stemt hier de plantenkeuze op af. Ook denken we na over de plantenafstand en de bloeikleur. En zorgen we ervoor dat alle planten in harmonie met elkaar groeien.

Loslopende huisdieren of kinderen in de tuin? Met een beplantingsplan voorkomt u allergische reacties en brandwondjes. We onderzoeken nauwkeurig welke planten geschikt zijn voor uw kinderen en huisdieren. De plantenkennis van ons hoveniersbedrijf is zeer bruikbaar voor u als tuineigenaar. We weten waar we over praten en hebben ook veel ervaring met lichtbehoefte, grondsoorten, groeigedrag, bloeikleur en groeihoogte. Zo weet u zeker dat alle planten in uw tuin voor iedere bewoner veilig zijn. En dat ze ook nog eens prachtig bloeien!

Nu aanvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Heeft u interesse om een beplantingsplan bij ons op te vragen? Onze tuinontwerper denkt graag met u mee over welke planten, siergrassen, bomen en bloemen het goed zullen doen in uw tuin. We leggen onze werkwijze aan u uit en bespreken de kosten in een gratis oriëntatie gesprek. Plan deze nog snel via de website in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.