Uw hovenier sinds 1978

Populaire tuinplanten

Wat zijn op dit moment populaire tuinplanten? De Biesbosch Gijsbers Groep kan daar antwoord op geven! Wij zijn een hoveniersbedrijf uit Dordrecht en zijn al meer dan 30 jaar ervaren in het aanleggen van allerlei soorten tuinen. De planten in de tuin zorgen voor een groot gedeelte voor de uitstraling. Zo heb je exotische planten, klassieke planten, wilde natuurlijke planten of juist planten met een functie, bijvoorbeeld om vogels en vlinders te trekken. Welke planten er nu populair zijn en passen bij uw tuin en wensen, laten wij graag aan u zien door middel van een beplantingsplan.

Zo’n beplantingsplan aanvragen? Dat kan eenvoudig via de website! Graag komen we met u in contact om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ervaar de kwaliteit van de Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een ervaren tuinontwerper in dienst die u allerlei combinaties planten zal aanbevelen. Onze vakbekwame hoveniers beschikken bovendien over uitgebreide groenkennis en adviseren u graag over de mate van onderhoud en voedingseisen. Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep maakt uw tuin de beste start. Uiteraard geven wij u ook advies over populaire planten van dit moment, zodat uw tuin straks weer helemaal past bij deze tijd.

Om u altijd de kwaliteit te kunnen bieden die u van ons verwacht, gaan wij met u in gesprek om alle wensen te bespreken. Ook laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ons bedrijf is sinds 2019 ISO 9001 gecertificeerd, wat inhoudt dat de kwaliteit die wij beloven, ook echt wordt waargemaakt. Zo weet u zeker dat u straks een tuin heeft waar u nog jaren plezier van kunt hebben!

Populaire tuinplanten | Laat ons voor u het werk doen

Zoals aangegeven adviseren wij u graag over populaire tuinplanten van dit moment en maken we samen met u een beplantingsplan. We onderzoeken dan welke planten het beste passen in uw tuin, met daarbij de kwaliteit van de bodem, de voedingsstoffen en nog veel meer factoren. Laat ons het werk doen en ervaar het gemak van de Biesbosch Gijsbers Groep. Vraag direct een beplantingsplan aan via de website!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.