Uw hovenier sinds 1978

Beplanting tuin

Bent u op zoek naar de juiste beplanting tuin? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u op weg. Wij kijken samen met u naar de beste plantensoorten voor in uw tuin. Dat doen we door een zogeheten beplantingsplan op te stellen. In zo’n plan onderzoeken we onder andere het groeigedrag, de bladkleur, standplaats, voedingseisen en groeiafstand per soort. Ook kijken we naar een mooie samenhang en/of delen we uw tuin op in diverse plantgebieden.  Met planten kunt u volop experimenteren. Lage vaste planten wisselen hoge siergrassen/bomen af en vormen samen uw tuin.

Wenst u ook de mogelijkheden van een beplantingsplan te ontdekken? Onze tuinontwerper helpt u bij de zoektocht naar de beste beplanting tuin. Kom vandaag nog in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep voor een beplantingsplan op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

ISO 9001 gecertificeerd

Als hoveniersbedrijf zetten we ons iedere dag in om de beste kwaliteit te leveren aan allerlei soorten tuinbezitters. Eigenaren van grote, midden en kleine stadstuinen vragen ons dagelijks om hulp om hun tuin te veranderen in een rustige, ontspannen plek. Dat doen we inmiddels al meer dan 30 jaar. Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Passie voor Tuinen’.

In 2019 zijn we als organisatie ook ISO 9001 gecertificeerd. Dat houdt in dat we niet alleen een hoge kwaliteit dienstverlening beloven, maar deze ook daadwerkelijk leveren. Daar zijn we ontzettend trots op. Naast onze ISO 9001 certificering, werken we veilig – dankzij ons VCA certificaat – en zijn we aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en de Dutch Quality Gardens. U weet dus zeker dat de geleverde kwaliteit van ons hoveniersbedrijf altijd goed zit.

Nieuwe beplanting tuin aanvragen

Beplanting heeft veel invloed op de algehele sfeer van uw tuin. Gebruik exotische planten voor een tropische look, of ga voor buxus bollen en heesters om een klassieke sfeer uit te stralen. Wanneer u de sfeer van uw tuin wilt veranderen, maar niet al te ingrijpende wijzigingen wilt doorvoeren, is een beplantingsplan een goede investering. U verandert namelijk in een mum van tijd de uitstraling van de tuin, zonder drastische grote aankopen te doen.

Kortom, een beplantingsplan is een slimme investering, voor iedere tuinbezitter die de uitstraling van zijn of haar tuin in een kort tijdsbestek wil veranderen. Vraag daarom vandaag nog uw nieuwe beplanting tuin aan. Gewoon bij het vertrouwde hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij nemen na uw aanvraag persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen en het beplantingsplan verder toe te lichten. Kom vandaag nog in contact, via dit online formulier op de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.