Uw hovenier sinds 1978

Langbloeiende vaste planten

Bent u op zoek naar langbloeiende vaste planten voor uw tuin? Kies voor een prachtige combinatie langbloeiende vaste planten om langdurig van uw bloeiende tuin te genieten. Er zijn diverse combinaties vaste planten mogelijk. Echter is het belangrijk om naar uw persoonlijke wensen en smaak te kijken. Wenst u bijvoorbeeld gekleurde, bloeiende planten of wenst u meer groenblijvende planten aan uw tuin toe te voegen? Met de hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt u voor de ideale combinatie langbloeiende vaste planten.

Wilt u precies weten welke vaste planten bij uw tuin en bij uw smaak passen? Vraag dan een persoonlijk advies op bij onze tuinontwerper. Doe dit door een beplantingsplan op te vragen via dit formulier op onze website. Eventueel is ook een gratis adviesgesprek mogelijk. Plan deze eenvoudig in, in de agenda van onze tuinontwerper. Uiteraard komen we dan gewoon bij u thuis langs.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Langbloeiende vaste planten aan uw tuin toevoegen

Heel het jaar genieten van een bloeiende tuin. Wie wil dat nu niet? Met langbloeiende planten maakt u dit mogelijk. Er zijn talloze combinaties vaste planten mogelijk. Echter is het voor een mooie aanblik juist slim om naast vaste planten ook te kiezen voor siergrassen, bodembedekkers en bloemen. Zo zijn er wel veel verschillende groensoorten in uw tuin, maar daardoor vallen uw vaste planten juist nog meer op. In een beplantingsplan onderzoeken we de juiste combinaties langbloeiende vaste planten voor uw tuin.

We letten onder andere op uw persoonlijke smaak, blad- en/of bloemkleuren, het groeigedrag, de groeiafstanden, voedingseisen, de mate van verzorging (hoog of laag), de standplaats in de tuin en lichtinval. Zo hebben uw vaste planten de beste start. Eveneens weet u naar aanleiding van een beplantingsplan meteen of de vaste planten wel bij u passen. Dat maakt de kleine investering van een beplantingsplan de moeite dubbel en dwars waard.

Een beplantingsplan opvragen met vaste planten

Wilt u ook de mogelijkheden voor langbloeiende vaste planten in uw tuin ontdekken? We bevelen een prachtige combinatie aan, die helemaal bij u past. Vraag vandaag nog uw beplantingsplan advies op via de website. En vul dit formulier in om ook achter de kosten voor een beplantingsplan te komen. De Biesbosch Gijsbers Groep maakt al uw tuindromen waar door een hoge kwaliteit dienstverlening te bieden. Ook op het gebied van advies!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.