Inplanten patio tuin | Rhoon

De bewoonster van deze tuin in Rhoon wil in samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep een nieuwe tuin realiseren. Een tuin die makkelijk te onderhouden is. Aan haar wensen geven we graag gehoor. Door grote tegels af te wisselen met grind en lage plantvakken hebben we een simplistische, maar zeer vrolijke tuin gerealiseerd. Een resultaat van een toegankelijke en onderhoudsarme patio tuin, waar we allemaal erg trots op zijn.

Ochtend- én avondzon in deze vrolijke patio tuin

In de tuin zijn twee nieuwe terrassen aangelegd. Eén terras voor de ochtendzon, en een ander voor de avondzon. De bewoners kunnen binnenkort de hele dag van de zon genieten. Dat is toch heerlijk! De Biesbosch Gijsbers Groep kan precies voor u uitzoeken in welke hoek(en) u de meeste zon kunt verwachten. Wij geven u daarbij altijd goed en deskundig advies. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin of terras.

Vrolijk tuinontwerp met veel bloei

Door te kiezen voor een groene beukenhaag in de lange stenen muur, wordt het beeld mooi onderbroken. En vormt de tuin een geheel. We hebben twee bol eiken bomen (Quercus palustris Green Dwarf) geplaatst. Door gebruik te maken van een up light verlichting, creëren we niet alleen sfeer, maar wordt de aandacht naar deze unieke bomen gebracht.

De tuinvakken hebben lage borders met langdurige bloei. Er worden namelijk veel hortensia’s geplaatst. Deze planten geven in de winter prachtige herfstkleuren en in de zomer roomkleurige pluimen.

De borders zelf zijn gemaakt van spitsblokken, wat een leuk contrast geeft met de strakke bestrating. De tegels zijn gemaakt van een lichtgrijze gevlamde tegel. En dat oogt zeer rustgevend.

Speelse patio tuin aanleggen

Al met al, wilt u ook een patio tuin laten aanleggen? Wij helpen u graag op weg. Uiteraard met een gedetailleerde tuinschets en deskundig advies over materialen en plantsoorten. Kom met ons in contact. Of vraag direct een offerte aan via de website.