Voor- en achtertuin renovatie inclusief verhoogde ingeplante borders van CorTenstaal

In Zwijndrecht heeft De Biesbosch Gijsbers Groep een renovatie uitgevoerd aan een voor- en achtertuin. Het project is gestart in eind juni 2021, en heeft anderhalve week geduurd!

Voor deze opdracht hebben we verschillende werkzaamheden in de tuin uitgevoerd. De tuin is afgewerkt met verschillende elementen als verhoogde ingeplante borders en makkelijk te onderhouden tegels. De Biesbosch Gijsbers Groep vertelt u graag meer over dit renovatieproject.

Verhoogde borders van CorTenstaal

Om een fijne sfeer in de tuin te creëren hebben we gekozen om verhoogde borders van CorTenstaal toe te voegen. Op deze manier kan gemakkelijk meer groen in de tuin worden toegevoegd en het spelen met hoogten brengt structuur in de tuin.

Omdat de CorTenstaal borders een speciale laag vormen tegen alle weersomstandigheden, krijgen ze in de loop van de tijd een mooie warme roestbruine kleur! Dit past perfect binnen de sfeer van deze gerenoveerde tuin.

Aangepaste onderhoudsvriendelijke bestrating

De huidige bestrating in de tuin is aangepast naar een meer onderhoudsvriendelijke omgeving. Op deze manier hebben de bewoners vrijwel geen omkijken naar periodiek onderhoud. Er is gekozen voor een combinatie van gebakken waalformaat klinkers en betontegels.

Bij een nieuws tuinontwerp of renovatieklus bespreekt De Biesbosch Gijsbers Groep verschillende wensen door met de klant. Onderhoud is één van de onderwerpen die aan het licht komt. Heeft u zelf geen groene vingers maar wilt u wel een tuin vol groen? Laat dan het periodieke onderhoud over aan onze hoveniers.

Bijzondere eyecatcher

Alle borders zijn ingeplant met een beplanting welke in alle seizoenen aantrekkelijk zijn. Zo hebben de bewoners zowel in de zomer als in de wintermaanden een prachtige tuin! Van de bestaande beplanting is de magnolia en beukenhaag gebleven. In deze tuinrenovatie is dus gebruik gemaakt van bestaande en nieuwe beplanting.

Bij de nieuwe beplanting is de écht eyecatcher de rode Japanse esdoorn. De bladeren van deze sierlijke plant hebben in de herfstmaanden een prachtige dieprode kleur. Daarnaast is de esdoorn mooi gevormd en dus vaak een aanwinst voor uw tuin. Goed om te benoemen is dat hij ook past in het onderhoudsvriendelijke ontwerp, omdat je deze plant niet hoeft te snoeien.

Tot slot heeft de Biesbosch Gijsbers Groep ook LED verlichting geplaatst op verschillende plekken. LED verlichting gebruikt minder stroom dan andere lichtbronnen, en is daarom vriendelijk voor het milieu én uw portemonnee. Dankzij de verlichting komt de beplanting ook in de avonduren tot zijn recht. De bewoners kunnen op ieder moment genieten van een fijne omgeving.

Ontdek meer bij één van onze diensten: tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Of kom direct met ons in contact via dit online formulier.

Bekijk ook:

3D ontwerp tuin, 3D tekening maken tuin, 3D tekening tuin, 3D tuin tekenen, 3D tuindesigner, 3D tuinontwerp, 3D tuinontwerp maken, Design tuinen, Eigen tuin ontwerpen, Exclusief tuinontwerp, Hovenier tuinontwerp, Kant en klare tuinontwerpen, Kleine tuin ontwerp, Kosten tuinontwerper, Kosten tuinontwerp laten maken, Mooie tuinontwerpen, Offerte tuinontwerp, Ontwerp achtertuin, Ontwerp kleine achtertuin, Ontwerp stadstuin, Ontwerp vijver waterval, Ontwerp voortuin met oprit, Rechthoekige tuin ontwerpen, Terras ontwerp, Tuin 3D ontwerp, Tuin aanleggen ideeën, Tuin design, Tuin laten ontwerpen, Tuin laten ontwerpen kosten, Tuin ontwerpen 3D, Tuin ontwerpen en aanleggen, Tuin ontwerpen hoekhuis, Tuin ontwerpen in 3D, Tuin ontwerpen kindvriendelijk, Tuin ontwerpen rijtjeshuis, Tuin ontwerpen Rotterdam, Tuin uittekenen, Tuinontwerp 3D, Tuinontwerp Barendrecht , Tuinontwerp Dordrecht , Tuinontwerp en aanleg, Tuinontwerp grote tuin, Tuinontwerp Hendrik-Ido-Ambacht, Tuintontwerp kosten, Tuinontwerp landelijke tuin, Tuinontwerp laten maken, Tuinontwerp laten maken kosten, Tuinontwerp met kunstgras, Tuinontwerp met overkapping, Tuinontwerp met vijver, Tuinontwerp met zwembad, Tuinontwerp prijs, Tuinontwerp rechthoekige tuin, Tuinontwerp Rhoon , Tuinontwerp Ridderkerk , Tuinontwerp Rotterdam, Tuinontwerp stadstuin, Tuinontwerp voortuin, Tuinontwerpen achtertuin, Tuinontwerpen stadstuin, Tuinontwerp smalle tuin, Tuinplan, Tuinplan maken, Voortuin ontwerp met grassen, Voortuin ontwerpen met grind