Uw hovenier sinds 1978

Voortuin ontwerpen met grind

Uw voortuin ontwerpen met grind? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt graag voor u een ontwerp op maat. U kunt uw voortuin geheel samenstellen naar eigen wens! Gaat u voor een bepaald thema of laat u zich verrassen door onze ideeën? Uiteraard geheel naar de trends van dit moment. Verwelkom uw bezoek in een prachtige siertuin met grind.

De keuze voor welke tuinelementen u moet gebruiken kan soms moeilijk zijn. Wilt u bijvoorbeeld in uw voortuin van de zon genieten? Of wilt u in de voortuin uw auto’s en fietsen kwijt? Samengevat kan deze plek voor veel toepassingen dienen. Door middel van een passend ontwerp laat de Biesbosch Gijsbers Groep u zien wat mogelijk is. Ons team nodigt u graag uit voor een gesprek waarbij we uw wensen bespreken om deze vervolgens om te kunnen zetten tot een ontwerp op maat. In 2D of 3D! Vraag direct meer informatie aan

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Beplanting van de voortuin

Een stijlvolle en strakke voortuin creëert u door bijvoorbeeld gebruik te maken van siergrind in combinatie met vaste betonnen plantenbakken. Kiest u bijvoorbeeld voor meerjarige beplanting? Het voordeel hiervan is dat u ook in de wintermaanden kunt genieten van een groene voortuin. Vaste planen als buxus planten zijn hierbij een optie. Op onze website leest u meer over 8 creatieve voortuin planten die niet mogen ontbreken in de voortuin. Lees snel meer!

Zoals eerder benoemd kan uw voortuin ook gebruikt worden als plek om uw voertuigen te parkeren. Denk hierbij aan auto’s en fietsen. De Biesbosch Gijsbers Groep maakt graag voor u inzichtelijk wat dit zal betekenen voor de indeling van uw voortuin. Door middel van een anti-worteldoek onder het grind zorgen we ervoor dat onkruid zich geen weg kan banen tussen het pad.

Mogelijkheden grind in de voortuin

De Biesbosch Gijsbers Groep is dé totaalhovenier die u zoekt voor het aanleggen van uw nieuwe voortuin. Ook kunt u ons inschakelen voor onderhoud! Ontdek de mogelijkheden en neem direct contact met ons op. Wij hopen snel met u in contact te komen. Voor inspiratie kun u ook alvast onze Facebookpagina bekijken. Vraag nu vrijblijvend een prijs aan!

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen