Uw hovenier sinds 1978

Ontwerp vijver waterval

Een ontwerp vijver waterval nodig? Onze tuinontwerper helpt u bij het ontwerpen en realiseren van een mooie vijver waterval. Daarbij bepalen uw wensen het eindresultaat. In een 2D of 3D tuinontwerp komen uw plannen terug. Daarbij adviseren wij u graag over de juiste formaten, materiaalkeuzes, kleurgebruik, steenwerk, beplantingsopties, halfverharding, vijver-elementen, pompsystemen en verlichtingsopties.

Sommige mensen kiezen voor een zwemvijver, waar ze ook in kunnen recreëren. Anderen gaan voor een siervijver in een rechthoekige of ronde vorm. Of juist kronkelend door de tuin heen loopt.

Uw ideale vijver wordt door onze tuinontwerper in overleg met u samengesteld. Vervolgens dragen onze hoveniers zorg voor een deskundige plaatsing. Wilt u ook gebruik maken van de diensten van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep?

Laat uw gegevens dan achter via dit online formulier op onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor ontwerp, aanleg & onderhoud

Zoekt u een uitvoerder voor ontwerp, aanleg en onderhoud? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bieden wij graag een totaaloplossing aan. Wij ontwerpen en plaatsen iedere tuin geheel op maat. Wanneer u het fijn vindt om zelf niet aan de slag te gaan in de nieuwe tuin, is ook het onderhoud aan ons uit te besteden. U ontvangt dan een vaste hovenier die op de gewenste dagen bij u langskomt. Dat kan 1 keer per jaar zijn, maar ook maandelijks of ieder seizoen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is als organisatie volledig gecertificeerd. Wij zijn namelijk getoetst in het kader van de ISO-9001 certificering, de VCA-certificering en de CO2-Prestatieladder (niveau 4 behaald). Daarmee garanderen wij bij iedere opdracht een deskundig resultaat. Zo ook bij het ontwerpen en aanleggen van een vijver met waterval.

Ontwerp vijver waterval laten uittekenen

Heeft u interesse in een ontwerp vijver waterval? Laat onze tuinontwerper u verder helpen met een 2D of 3D tuinontwerp. We stijlen uw tuin tot in de puntjes af. Wilt u ook een tuin die nog tientallen jaren meegaat? En die nooit uit de mode raakt? We denken ook na over toekomstige wijzigingen zoals gezinsuitbreiding of onderhoudsarm.

Kom voor meer informatie met ons in contact via de website. Of geef uw gegevens door via dit formulier om een ontwerp voor een vijver met waterval uit te laten werken.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen