Uw hovenier sinds 1978

Mooie tuinontwerpen

De Biesbosch Gijsbers Groep maakt mooie tuinontwerpen op maat! Geheel afgestemd op de wensen die we met u bespreken tijdens een ori√ęnterend en vrijblijvend gesprek. Onze ontwerper komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Want; er is zo-veel mogelijk. Geen idee is te gek voor onze hoveniers!

Een bijzondere stadstuin, kindvriendelijke tuin of toch een strakke moderne stijl? Dit kunnen wij zonder problemen voor u realiseren. Op onze website en Pinterestpagina kunt u alvast inspiratie op doen! Vraag gratis meer informatie aan.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Speciaal tuinontwerp op maat

Een nieuwe of gerenoveerde tuin begint bij een goed tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep gaat graag met u in gesprek om u de laatste tuintrends van dit jaar te laten zien. In het gesprek komen uw idee√ęn en wensen uitgebreid aan de orde. Vervolgens stellen we u wat gedetailleerde vragen omtrent onderhoud, groen en bestrating.

De Biesbosch Gijsbers Groep levert ook aanvullend materiaal om uw mooie tuin helemaal af te maken. Denk aan prachtige stenen voor in de voortuin, verlichting voor de overkapping en waterpartijen. Visualiseer uw tuin nu dankzij de 2D- of 3D tekening. Een 2D tuinontwerp ontvangt u altijd van ons. Een 3D tekening helpt de twijfelende tuinbezitter bij het maken van de belangrijke keuzes; deze raden we u dan ook aan. Ontdek de prijzen op onze website.

Tuinonderhoud uitbesteden

Zelf geen groene vingers, maar wel uw droomtuin in ieder seizoen er prachtig bij hebben liggen? De hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep nemen deze onderhoudsklussen graag voor u uit handen. We knippen de heg, maaien het gras en verwerken eventueel seizoen beplanting in uw tuin. U kunt gratis meer informatie over onderhoud aanvragen!

Ons hoveniersbedrijf is al sinds 1978 hard aan het werk om een groenere omgeving te realiseren in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Sinds 2017 is ons bedrijf samengegaan en verder gegaan onder naam De Biesbosch Gijsbers Groep. Voor al uw tuinaanleg- renovatie en meer.

Gratis meer informatie ontvangen

Bent u benieuwd naar de mooie tuinontwerpen van ons hoveniersbedrijf? Bekijk ons portfolio! U kunt eventueel uw vragen alvast stellen via het onderstaande formulier. We hopen snel met u in contact te komen. Tot snel!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen