Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp met zwembad

Tuinontwerp met zwembad laten ontwerpen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep is het heel eenvoudig om een tuinontwerp met zwembad aan te vragen. Wanneer u namelijk dit formulier op de website invult, maakt u uw interesse kenbaar voor een tuinontwerp inclusief zwembad. Onze tuinontwerper neemt dan contact met u op om een persoonlijke afspraak in te plannen. Dat gaat in goed overleg, op een datum en tijdstip dat voor u uitkomt.

In zo’n gesprek zal de tuinontwerper u veel vragen stellen om achter uw tuinwensen te komen. Ook zal hij de verschillen tussen materialen, plantensoorten, bestrating en tuinindelingen uitleggen. Eveneens heeft u de keuze tussen een 2D en 3D tuinontwerp.

Veel mensen kiezen voor een 3D tuinontwerp, vanwege de hoge mate van detail én 3D visuele elementen. U ontvangt feitelijk een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin.

Wilt u dat ook? Vraag dan via dit formulier een tuinontwerp met zwembad aan.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Ons team bestaat uit gediplomeerde hoveniers, calculatoren, boomverzorgers en een tuinontwerper.

Met een expertise uit de tuinbranche die terug reikt naar 1978 hebben we door de jaren heen veel diepgaande kennis opgedaan over planten, aanlegtechnieken, constructies en machines. Daardoor zijn we in staat om alle projecten m.b.t. ontwerp, aanleg, reconstructie en onderhoud deskundig voor u uit te voeren. Naast ons reguliere werk in de tuin, werken we ook voor zakelijke opdrachtgevers. Voor al uw groenklussen komen we bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Kijk voor meer informatie over hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep op onze website.

Tuinontwerp met zwembad aanvragen

Ga voor een 2D of 3D tuinontwerp met zwembad bij De Biesbosch Gijsbers Groep. We zijn ISO-9001, VCA en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. En leveren een professionele dienstverlening bij het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Vraag via dit formulier een tuinontwerp met zwembad aan. En u ontvangt binnen 7 werkdagen een inhoudelijke reactie inclusief een prijsopgave. Of plan hier direct een gratis adviesgesprek in om een persoonlijk advies te ontvangen en alle mogelijkheden voor uw tuin helder te krijgen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen