Uw hovenier sinds 1978

Kosten tuinontwerp laten maken

Kosten tuinontwerp laten maken opvragen? Bij de Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres. Wij maken graag een bijzonder tuinontwerp, geheel naar uw wens. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden! Van kleinere stadstuinen tot kindvriendelijke omgeving. Onze hoveniers kunnen het allemaal.

Een nieuwe of gerenoveerde tuin begint bij een goed ontwerp. Dankzij onze speciale 2D én 3D programma’s kunnen we u alle details van A tot Z laten zien. Na akkoord gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We nemen u graag mee in het proces.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ori√ęnterend gesprek aanvragen

Tijdens een voorafgaand gesprek bespreken we met u de kosten tuinontwerp laten maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat we een samenwerking aangaan! Geheel vrijblijvend. De Biesbosch Gijsbers Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van verschillende typen tuinen. Door onze ervaring en opgeleide hoveniers kunnen we u voorzien van een prachtige groene omgeving.

Tijdens het tuinontwerp letten wij op verschillende punten. Denk aan onderhoudsvrije mogelijkheden, het gebruik van water, seizoen beplanting en bestrating. Goed om te benoemen is dat onze hoveniers eventueel periodiek onderhoud voor u uit handen kunnen nemen. Ideaal als u zelf geen groene vingers heeft! Vraag eens meer informatie aan.

Ontvang altijd een 2D tekening

Na het gesprek gaan we aan de slag met de tekening. U ontvangt altijd een 2D tuinontwerp van ons. Dit is een gedetailleerde plattegrond van uw aanstaande tuin. Wilt u meer zien van de lichtinval, schaduwen en tuindiepte? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een 3D ontwerp. De ideale keuze voor twijfelende tuinbezitters. Ontdek de prijzen op onze website.

Gratis meer informatie aanvragen

Wilt u met ons in contact komen voor een tuinontwerp op maat? Laat uw gegevens nu achter via het onderstaande contactformulier. We komen graag snel met u in contact! Ook kunt u ons alvast volgen voor inspiratiemateriaal via Pinterest.

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen