Uw hovenier sinds 1978

3D Tuinontwerp

De Biesbosch Gijsbers Groep maakt ook voor uw tuin een geschikt 3D tuinontwerp. Dat doen wij met een zogeheten helix-CAD Programma. Zo kunnen wij uw nieuwe tuin visueel maken. De indeling, gebruikte materialen en het beplantingsplan worden direct inzichtelijk.

Ons hoveniersbedrijf helpt u snel uit de voeten met een tuinontwerp op maat. Daarvoor hebben wij niet alleen vakkundige hoveniers die alles weten op het gebied van aanleg, renovatie & onderhoud, maar juist ook een ervaren tuinontwerper.Kom niet onverwachts voor verassingen te staan met een passend 3D tuinontwerp van De Biesbosch Gijsbers Groep. Vraag uw eigen 3D tuinontwerp vandaag nog aan via ons online formulier.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

‘Een tuin die bij mij past’

Bij een goed tuin ontwerp komt veel kijken. Welke indeling wordt er aangehouden? Welke stijl past bij mij? Houd ik van klassiek, modern of landelijk? Tuinier ik graag? Wil ik speciale elementen toevoegen zoals speeltoestellen, een buitenkeuken, prieel of overkapping of wellicht een moestuin? Moet er een vijver, fontein of waterpartij worden gerealiseerd? We kunnen nog wel een tijdje doorgaan over de mogelijke vragen die we aan u stellen.In een vrijblijvend eerste oriënterend gesprek komen we snel achter uw wensen. We gaan dan rustig met elkaar in gesprek over de mogelijkheden. En komen samen tot een gedegen tuinontwerp.

Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert u een tuin die écht bij u past. En daar kunt u nog vele jaren profijt uit trekken.

Expert in tuinen

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft veel passie voor tuinen. En alles wat daarbij komt kijken. Van planning en calculatie tot uitvoering en onderhoud. Ook voor boomverzorging kunt u bij ons aankloppen. Wij hebben European Tree Workers in dienst die uw bomen in tip top conditie houden. Denk aan rooien, frezen, snoeien, verplanten of het veilig verwijderen van bomen.

3D tuinontwerp

Wilt u ons als veelzijdige bedrijf inschakelen voor een 3D tuinontwerp op maat? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.