Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp Rhoon

Bent u op zoek naar een vakkundige tuinontwerper voor het ontwerpen van uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep is de partij voor tuinontwerp Rhoon. Wij brengen uw tuinproject tot een goed einde! Al sinds 1978 zijn we actief in Rhoon en omstreken.

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de realisatie van uw droomtuin. En kunnen u op veel gebieden ontzorgen. Van ontwerp, naar aanleg en onderhoud. Zelfs uw bomen kunnen wij controleren, verzorgen en veiligstellen. Kortom: De Biesbosch Gijsbers Groep is van alle markten thuis. En een zeer geschikte speler voor tuinontwerp.Wilt u graag de kosten van een tuinontwerp inzichtelijk maken? Vul dan eens ons online formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een prijs op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin ontwerp op maat

Wij werken met een speciaal tekenprogramma om uw ideale tuin te realiseren. Het ontwerp wordt vervolgens uitgeprint en aan u getoond. Zo kunt u van tevoren precies zien wat onze plannen zijn. U ontvangt bovendien duidelijke werkomschrijvingen. Zo bent u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. En komt u niet onverwachts voor verassingen te staan.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is in uw tuinontwerp. Kindvriendelijke elementen zoals een schommel, moestuin of speelveld. Of kies voor een strakke moderne tuin met een prieel, overkapping of overdekte loungehoek. We zijn van alle markten thuis en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Over ons bedrijf

Wij zijn een gepassioneerd hoveniersbedrijf in hart en nieren. Niet alleen specialiseren wij ons op tuinontwerp voor particulieren, maar we voeren ook zakelijke opdrachten uit. Voor gemeenten, bedrijven en instellingen. Zo hebben we niet alleen een breed werkterrein, maar
profiteert u bovenal van onze brede kennis. 

Snel een prijsopgave ontvangen

Onze specialistische hoveniers nemen veel werk voor u uit handen. Geniet van onze uitgebreide service en nazorg! Zo komen wij bij schade uw materialen en/ of beplanting vrijblijvend vervangen. Indien u interesse heeft in de prijzen van tuinontwerp bij De Biesbosch Gijsbers Groep horen wij dit graag. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen