Uw hovenier sinds 1978

3D Tuinontwerp maken

Wilt u een 3D tuinontwerp maken? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep zeker aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het maken van een 3D ontwerp van uw tuin. Dat doen wij met een zogeheten helix-CAD Programma. Zo kunnen wij uw nieuwe tuin direct laten zien, zodat u een beeld krijgt van de mogelijke indeling, de materialen en de beplanting.

Bij een 3D tuinontwerp komt behoorlijk veel kijken. Allereerst is de indeling natuurlijk belangrijk, maar daarnaast houden we ook rekening met de stijl, speciale elementen zoals speeltoestellen, een prieel of buitenkeuken. Ook als u een waterpartij zoals een vijver of fontein wilt, houden wij hier rekening mee. Allereerst gaan wij vrijblijvend met u in gesprek, om alle wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Samen komen we dan tot een gedegen tuinontwerp. Vraag uw eigen 3D tuinontwerp vandaag nog aan via ons online formulier.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie en kennis van onze hoveniers

Ons hoveniersbedrijf heeft passie voor het vak en helpt u graag uit de voeten met een tuinontwerp op maat. De combinatie van onze ervaren hoveniers, met een tuinontwerper, zorgt voor een ontwerp dat echt bij u past en waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Dankzij een 3D ontwerp komt u niet voor onverwachte verassingen te staan, doordat u precies weet hoe alles in de tuin moet komen te staan of liggen. Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert u een tuin die écht bij u past.

Een tour door uw eigen tuin

Dankzij de software van deze dagen, wandelt u met een 3D ontwerp van uw tuin als het ware door uw eigen tuin. Met alle facetten is rekening gehouden. Denk hierbij aan een overkapping, een buitenkeuken, een vijver of zwembad, een speelhoek en nog veel meer. Wij verwerken al uw ideeën en laten ons vakmanschap zien in uw tuin. Ook de stijl die u in de tuin wilt verwerken is te realiseren. Een 3D tuinontwerp maken samen met De Biesbosch Gijsbers Groep is een waardevolle eerste stap in de richting van een nieuwe tuin!

3D tuinontwerp maken

Wilt u ons als veelzijdige bedrijf inschakelen voor een 3D tuinontwerp? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen hier dan zo spoedig mogelijk op terug.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen