Uw hovenier sinds 1978

Exclusief tuinontwerp

Wilt u graag een exclusieve tuin aan laten leggen door een professioneel hoveniersbedrijf? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u daarmee snel verder. Wij realiseren namelijk al meer dan 30 jaar talloze verschillende tuinen. Van kleine stadstuinen tot grote luxe tuinen.

Wij maken zodoende al uw tuinwensen waar, zodat u optimaal kan genieten van een prachtig ontworpen tuin. Dat doen wij onder andere door dynamisch ontwerp te combineren met hoogwaardige materialen en anderzijds uitstekend vakmanschap. Heeft u evenzeer een uniek verzoek voor ons? We verwezenlijken uw plannen voor de achtertuin middels een digitaal 3D tuinontwerp. Zo krijgt u op een spectaculaire wijze een visuele toer in uw nieuwe tuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep is sterk in tuinen. Van ontwerp tot realisatie én vakkundig onderhoud. Vraag daarom vrijblijvend een prijsopgave aan voor een exclusief tuinontwerp op maat. En ontdek uw totaalprijs voor tuinaanleg.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vooraf brengen wij uw wensen in kaart

Wij begrijpen heel goed dat uw wensen afwijken van de wensen van bijvoorbeeld uw buurman. Daarom vinden we het belangrijk om in de oriënterende fase een goed beeld te krijgen van uw wensen, behoeften en smaak. Daarvoor komt onze tuinontwerp gewoon bij u thuis langs.

De tuinontwerper bespreekt onder andere de mogelijke materiaalkeuzes, tuinvoorbeelden, tuinstijlen, gewenste (sier)bestrating, plantsoorten en watermogelijkheden. Maar ook speciale wensen zoals bijvoorbeeld een buitenkeuken, vlonder, speeltoestellen, terrasoverkappingen, tuinhuisjes, moestuinen, vijvers en zitkuilen komen aan bod.

Wenst u een bepaalde stijl? Zoals bijvoorbeeld een moderne, levendige, romantische, Franse of kindvriendelijke tuin? Wij verwerken de gewenste tuinstijl in een passend (exclusief) tuinontwerp.

Over ons veelzijdige bedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hovenier die graag met u meedenkt. Wij hebben passie voor tuinen en dat merkt u in de uitvoering van het project. We hebben namelijk veel aandacht voor detail en gebruiken veelal hoogwaardige materialen.

Ons werkgebied reikt veel groter dan het kantoor in Dordrecht waar we zijn gelegen. Zo zijn we niet alleen actief in veel delen van Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en Noord-Brabant. Onze klanten blijven vaak jarenlang klant door een goede opgebouwde relatie, waar we veel waarde aan hechten.

Bent u de volgende die wij mogen verwelkomen?

Exclusief tuinontwerp: geef uw opdracht door

Wilt u tot slot een exclusief tuinontwerp door De Biesbosch Gijsbers Groep laten ontwerpen & realiseren? Vul dan ons online formulier in. U ontvangt via de mail een passende offerte van ons.

Toch liever eerst uw opties met ons bespreken? Plan dan een gratis gesprek met onze tuinontwerper op dezelfde wijze, gewoon via onze website.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen