Uw hovenier sinds 1978

Kosten tuinontwerper

Bent u benieuwd naar de kosten tuinontwerper? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt de kosten voor een tuinontwerper snel inzichtelijk. Ons veelzijdige hoveniersbedrijf kan u ontzorgen op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Eveneens voor het verzorgen van uw bomen, zijn wij een geschikte partij.

Wanneer u de kosten voor bijvoorbeeld tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud inzichtelijk wilt maken, kunt u ons online formulier invullen. Wij zenden u dan een passende prijsopgave toe. Dat kan gewoon via de e-mail of per post.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kosten tuinontwerper. De werkwijze van De Biesbosch Gijsbers Groep

Onze tuinontwerper maakt graag met u kennis in een oriënterend gesprek. Deze is geheel vrijblijvend. U ontvangt dan uitleg en advies over de mogelijkheden. Tevens worden al uw wensen, ideeën en eisen besproken. Hierna gaan we voor u aan de slag met een visuele tuintekening. Uw nieuwe tuin wordt uitgetekend op een speciaal computerprogramma. De tuinontwerp van De Biesbosch Gijsbers Groep komt vervolgens bij u langs om het ontwerp te bespreken.

Na akkoord op de offerte plannen we in overleg een datum voor de uitvoering van de werkzaamheden. Onze vakbekwame hoveniers en boomverzorgers komen vervolgens uw nieuwe tuin realiseren.

Heeft u een bepaalde stijl in gedachten? Bijvoorbeeld een oosterse, Engelse of duurzame tuin? Wij realiseren al uw tuinwensen. Daarbij plaatsen wij overkappingen, vijvers, paden, pergola’s, zitkuilen, bankjes, vlonders, damwanden, verlichting, opritten, buitenkeukens, speeltoestellen en nog veel meer.

Hoogstaande kwaliteit bij kosten tuinontwerper

Geniet van onze hoogstaande dienstverlening. Niet alleen werken wij met gerenommeerde merken, een professionele tuin opleveren staat voorop. Door onze certificering op het gebied van VCA, ISO-9001 en CO2, vertrouwt u op een uitstekende dienstverlening. Zo ook bij het uitwerken van een 2D of 3D tuinontwerp op maat.

Wilt u de kosten van onze dienstverlening inzichtelijk maken? Vul tot slot dit formulier in voor een overzicht van kosten tuinontwerper. U ontvangt dan een prijsopgave op maat voor tuinaanleg, tuinontwerp en/ of tuinonderhoud. Zodoende weet u vooraf precies waar u aan toe bent. En kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen