Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen Rotterdam

Zoekt u op tuin ontwerpen Rotterdam?  De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel deskundigheid verder met het ontwerpen van een tuin in Rotterdam.

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche én weten alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. En helpen u natuurlijk verder met een uniek en creatief tuinontwerp in uw stad.

Er komt veel kijken bij de aanleg van een nieuwe tuin. Welke tuin elementen moeten er weg? Wat wilt u behouden? Welke materialen en kleuren vindt u mooi? Welke stijl wilt u integreren in uw nieuwe tuin? Onze tuinontwerper stemt het allemaal op uw persoonlijke smaak af, in een uniek tuinontwerp.

Meer weten? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan met onze tuinontwerper voor tuin ontwerpen Rotterdam om alle opties voor uw tuin te ontdekken.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin ontwerpen Rotterdam. Kies voor een expert

Ons werkgebied bevat meer plaatsen dan alleen Rotterdam. Zo zijn wij ook regelmatig te vinden in grote delen van Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wellicht dat u onze busjes al eens heeft zien rijden. Onze kracht ligt in het leveren van zeer goede kwaliteit tuinen op de particuliere markt.

We vinden het belangrijk dat uw tuin bij het ‘nu’ aansluit, maar dat deze ook toekomstbestendig is. Dat u er over 15 jaar nog steeds evenveel van geniet, als dat u bij oplevering doet. Daarom kijken we deels naar trends, maar gebruiken we veel liever tijdloze designs.

Optioneel is dat u naast een tuinontwerp voor een speciaal begroeiingsplan kiest. Dan weet u precies welke planten er op welke plaatst in uw nieuwe tuin worden neergezet. Én vindt u bovendien een goede onderbouwing van alle soorten planten, begroeiing en bomen die wij uitkiezen.

De ene plant is de andere niet. En niet alle planten gedijen even goed in uw tuin.

Wat kost een tuinontwerp?

Heeft u al een nagedacht over een tuinstijl die u aanspreekt? Bijvoorbeeld een Italiaanse tuin, Franse tuin of landelijke tuin? Of gaat u voor meer luxe en spreekt de wellness tuin u veel meer aan? Wij realiseren alle soorten tuinstijlen zodat u optimaal zult genieten van uw nieuwe tuin!

Natuurlijk heeft iedere tuinstijl een ander prijskaartje. Maar de prijs is ook afhankelijk van het formaat van uw achtertuin, zij-tuin, voortuin en/ of oprit. Meer weten over onze dienst tuinontwerp? En inzicht krijgen in de kosten voor het renoveren van uw tuin?

Vraag eens een offerte bij ons op. Deze is helemaal gratis aan te vragen en zorgt ervoor dat u een indicatie krijgt over de totale kosten voor het herindelen van uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.