Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerpen achtertuin

Een tuinontwerp voor de achtertuin nodig? De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep heeft veel ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten achtertuinen. Bij zowel wellness-tuinen als bij natuurvriendelijke tuinen.

Uw wensen staan centraal bij het vormgeven van het tuinontwerp. Uw nieuwe tuin moet namelijk helemaal bij u passen. Daarom stellen wij u voorafgaande aan de aanlegwerkzaamheden voldoende vragen, zodat we een goed beeld hebben van uw wensen en levensstijl.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u een gedegen tuinontwerp met ruimte voor ideeën. We houden rekening met zichtlijnen, indeling, tuinelementen, kabel- en leidingwerk. Ook de bodemkwaliteit en de juiste standplaatsen is van belang voor een goede start van uw nieuwe beplanting.

Wilt u ook een 2D of 3D tuinontwerp opvragen? Kom voor tuinontwerpen achtertuin met ons in contact via de website. En laat hier uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte of hier voor een persoonlijk advies op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een 3D tuinontwerp op maat

Met een 3D tuinontwerp ziet u precies welke tuinelementen terugkomen in de nieuwe tuin. Ook ziet u op een visueel aantrekkelijke manier uw nieuwe tuin vanuit verschillende hoeken. Bijvoorbeeld vanuit uw woning. Zo wordt het eenvoudiger om knopen door te hakken en te ontdekken wat u belangrijk vindt aan een nieuwe tuin.

Wilt u daarom precies ontdekken op welke manieren uw nieuwe tuin ingedeeld kan worden? En wat er bij u past op het gebied van materialen, stijl, sfeer en kleurgebruik?

Plan dan een persoonlijke afspraak in met onze tuinontwerper via de online agenda op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Gewoon op een dag dat voor u het beste uitkomt. Tijdens de afspraak stellen wij gerichte vragen om achter uw wensen te komen. Ook ontvangt u aanvullende informatie over onze werkwijze.

Tuinontwerp met design overkapping

Vraag nu een nieuw tuinontwerp met overkapping aan. Wij maken overkappingen van Douglas hout, vurenhout of eikenhout. Inclusief alle finishing touches! Zoals in het bijzonder een veranda, extra berging, buitenkeuken, pergola, speelelementen, verlichting, afwatering, plantvakken en nog veel meer. Natuurlijk wordt alles geheel op maat bij u in de tuin geplaatst.

Vraag naar de mogelijkheden of ontdek de kosten door dit formulier op de website in te vullen. En ontvang binnen 7 werkdagen een inhoudelijke reactie en/of een offerte op maat.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen