Uw hovenier sinds 1978

3D Tuindesigner

Bent u op zoek naar een professionele 3D tuindesigner? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep heeft alles in huis op het gebied van 3D tuindesign. Onze tuindesigner werkt uw tuin volledig uit in een doordacht plan. De juiste indeling, zichtlijnen, tuinelementen en de gewenste tuinstijl komen daarbij terug in het uiteindelijke tuinontwerp.

Wenst u dat ook? We maken graag met u kennis in een gratis adviesgesprek. Onze tuinontwerper komt dan bij u thuis langs om de mogelijkheden van een 3D tuinontwerp met u te bespreken. Plan een gesprek nu eenvoudig in, in de online agenda van onze website.

Eerst liever inzicht in de kosten voor het inhuren van een 3D tuindesigner? Vraag dan uw prijs op via dit formulier.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw droomtuin wordt werkelijkheid bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundig bedrijf uit Dordrecht. We houden ons dagelijks bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarbij waarborgen wij een hoge kwaliteit dankzij ons ISO-9001 certificering. Eveneens zijn we VCA-gecertificeerd, daardoor zorgen we voor een veilige dienstverlening. De Biesbosch Gijsbers Groep is eveneens aangesloten bij een uitgebreid netwerk in de groensector dankzij onze aansluiting bij De Tuinen van Appeltern.

Onze hoge kwaliteit afwerking maakt het mogelijk dat uw iedere dag opnieuw geniet van uw aangelegde tuin. We realiseren daarbij allerlei soorten tuinen. Van moderne, strakke tuinen tot sierlijke, oosterse tuinen. Wat uw ideale tuinstijl ook is, we maken het graag mogelijk. Uiteraard tegen ieder budget!

3D Tuindesigner inschakelen

Wilt u visualiseren hoe uw nieuwe voor- of achtertuin eruit komt te zien? Schakel dan een 3D tuindesigner in van De Biesbosch Gijsbers Groep voor een 3D tuinontwerp op maat. Vul daarvoor dit online formulier in op onze website én ontdek de mogelijkheden.

Wij beschikken over ruim 40 jaar groenkennis, waardoor u bij ons dus aan het juiste adres bent. Heeft u nog vragen? Voor een advies op maat, belt u met het telefoonnummer: 078 – 61 65 792.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen