Uw hovenier sinds 1978

Tuinplan

Wilt u een nieuw tuinplan voor uw bestaande tuin laten ontwerpen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder. Wij ontwerpen al sinds 1978 efficiënte tuinplannen. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Na het eerste oriënterende gesprek met onze tuinontwerper krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en materiaalkeuzes.

Wilt u een bepaalde stijl in uw tuin terug laten komen? Zoals een levendige, romantische, Engelse of Japanse stijl? Onze vakkundige hoveniers realiseren al uw wensen. Laat uw tuinplan realiseren door één van onze vakbekwame hoveniers. Wij bieden u een aantrekkelijk tarief, vriendelijke service en uiterst professioneel resultaat. De Biesbosch Gijsbers Groep is uw partner in groenwerken en tuinen! Schakel ons in via de website. Of vraag een prijs op maat aan onderaan deze webpagina.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw wensen staan centraal

Een tuinplan realiseren is een proces dat in fases verloopt. We vinden het belangrijk om de klant in deze fases te betrekken. Zo ook de ontwerpfase. Uw wensen en eisen staan centraal. We geven u daarbij altijd passend advies. Wilt u bijvoorbeeld een terras toevoegen aan de achterzijde van uw tuin, maar merken we dat het terras toch beter tot z’n recht komt op een andere plaats in de tuin? Dan zullen wij dit altijd aan u doorgeven. Samen gaan we met u rond de tafel om tot de beste oplossing te komen.

Zo weet u zeker dat uw tuinplan volledig aansluit bij uw wensen. Waardoor u er uiteindelijk nog beter van kunt genieten. Schakel ons in voor de realisatie van pergola’s, prielen, veranda’s, buitenkeukens, vijvers, bruggen, tuinhuisjes, speelvelden. En nog veel meer.

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een hecht team van betrokken hoveniers, boomverzorgers en medewerkers. Dagelijks gaan we voor talloze aan de slag. Niet alleen in de omgeving van ons hoofdkantoor (Dordrecht), maar ook in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of dat nu thuis is of op kantoor. Plan eenvoudig een afspraak via de website.

Tuinplan offerte

Uw tuinplan laten ontwerpen én laten realiseren middels een speciaal tekenprogramma? Onze tuinontwerper helpt u verder. Vul voor een prijs op maat ons formulier in. Wij zenden u dan een passend voorstel op maat toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.