Uw hovenier sinds 1978

Voortuin ontwerp met grassen

Een voortuin ontwerp met grassen kunt u overlaten aan de Biesbosch Gijsbers Groep. Er zijn verschillende soort en type grassen die u in de voortuin kunt verwerken. Het ligt bijvoorbeeld ook aan de tuinstijl die u wilt aanhouden! Hier kunnen wij u vanzelfsprekend goed over adviseren.

Grassen als blauwgras, lampenpoetsersgras en pampasgras zijn voorbeelden die we voor u kunnen verwerken in het ontwerp. U kunt vandaag nog gratis meer informatie aanvragen! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en u meer informatie toesturen over de mogelijkheden. En de mogelijkheden? Die zijn eindeloos. We luisteren graag naar uw wensen en maken uw (voor)tuindromen waar. Dat is het doel van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een bijzonder voortuinontwerp

De voortuin kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk aan een parkeerplaats voor uw auto of fietsen, maar ook chill-plek als u hier de gehele dag de zon op heeft staan. U kunt zoveel meer met de voortuin dan u denkt! We helpen u graag een oplossing te zoeken die past bij uw wensen. Wist u ook dat wij aanvullend materiaal leveren? Denk aan bestrating, verlichting en beplanting als grassen. Volledig ontzorgt dankzij ons hoveniersbedrijf! Goed om te benoemen is dat we vooral actief zijn in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf. We werken alleen met volledige gekwalificeerde hoveniers en houden nauw contact met onze opdrachtgevers. Al ons werk wordt vanzelfsprekend op een juiste en veilige manier uitgevoerd. Hier is ons bedrijf erg kritisch op! We nodigen u graag uit om de mogelijkheden voor een voortuin ontwerp met grassen nader te bespreken. Geheel vrijblijvend.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier! Volg ons ook via Pinterest om alvast inspiratie op te doen! We hopen snel met u in contact te komen.

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen