Uw hovenier sinds 1978

Tuinplan maken

Een tuinplan maken voor uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder. We beginnen bij de gewenste uitstraling van uw tuin. Welke sfeer vindt u belangrijk? Houdt u van een bepaalde tuinstijl die graag wilt implementeren in uw nieuwe tuin? Welke speciale wensen heeft u?

Daarnaast zullen wij andere vragen stellen die in het verlengde liggen van de gewenste tuinstijl.

Moet de tuin onderhoudsarm zijn of houdt u van tuinieren? Welke kleuren mogen terugkomen in uw nieuwe tuin? Welke wensen omtrent beplanting zijn er? Kortom: een aantal vragen die uitgebreid aan bod komen in het eerste kennismakingsgesprek.

Op basis van uw behoeften, levensstijl en wensen maken wij vervolgens een creatief tuinplan. Een dergelijk tuinplan of tuinontwerp wordt daarna altijd met u doorspreken. Op basis van het tuinplan bepaalt u of wij mogen doorgaan met de uitvoering én realisatie van uw ideale tuin.

Eerst meer weten over onze werkwijze of de opties voor een tuinplan op maat? Plan vandaag nog uw gratis afspraak met onze tuinontwerper. Of vraag toch een vrijblijvende offerte op voor tuinaanleg en tuinontwerp.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waar heb ik een tuinontwerp voor nodig?

Het tuinplan vormt de basis van uw nieuwe tuin. Hierop staan alle tuinelementen visueel ingedeeld. Er is dus heel eenvoudig te zien waar bijvoorbeeld uw nieuwe terras komt. Ook geven wij in een tuinplan aan welke soort stenen en planten we voor ogen hebben. Het tuinplan wordt op de computer uitgetekend door onze tuinontwerper.

Tuinontwerp is een gespecialiseerd onderdeel van ons hoveniersbedrijf. Maar voordat we hier mee starten is het wenselijk om eerst uw wensen en behoeften inzichtelijk te hebben. Hiervoor bieden wij een gratis eerste kennismakingsgesprek aan. Onze tuinontwerper komt dan gewoon bij u thuis langs om alle opties met u door te nemen. Hierna maakt hij een urenindicatie en maakt op basis van uw wensen een passende offerte.

Na akkoord op de plannen en de offerte ontvangt u een tuintekening op maat. Nadat u akkoord geeft op het ontwerp, plannen we een afspraak met u in en komen onze hoveniers bij u thuis langs om de werkzaamheden in gang te zetten. Tussentijds schakelt u eenvoudig met de projectbegeleider. Nadat alle werkzaamheden voltooid zijn zullen onze hoveniers nog een opleveringscheck met u uitvoeren. Hierbij lopen we met u door de nieuwe tuin heen.

Een goede klanttevredenheid staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Daarom bieden wij als gekwalificeerde hovenier een goede nazorg, garantievoorwaarden en klachtenafhandeling aan.

Zelf een tuinplan maken? Of uitbesteden?

Omdat een tuinplan de basis vormt voor uw nieuwe tuin, is een tuinplan een onmisbare stap in het ontwerpproces.

Kies daarom bij het uitwerken van een geschikt tuinplan een expert met voldoende ervaring. Zo voorkomt u onnodige uitgaves, een verkeerde tuinindeling, hoogteverschillen of niet passende kleuren en materialen.

Vandaag al met al een tuinplan aan bij onze tuinontwerper die beschikt over 30+ jaar ervaring. Dat doet u door dit formulier in te vullen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen