Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp prijs

Bent u benieuwd naar wat het kost om een tuinontwerp te laten maken? Via dit formulier vraagt u snel uw tuinontwerp prijs op. U heeft bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep de keuze uit een 2D en 3D tuinontwerp.

In een 3D tuinontwerp, ervaart u precies hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. U krijgt namelijk op de computer een digitale rondleiding, waarbij u alle tuinelementen vanuit verschillende hoeken te zien krijgt. Zo ervaart u snel de sfeer van de tuin en de algehele stijl. Vindt u dit niet zo nodig? Dan is een 2D tuinontwerp (als plattegrond) ook nog altijd mogelijk.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht en helpt u bij alle aspecten van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Met een groot werkgebied in delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland komen we met veel plezier bij u langs om groenwerkzaamheden uit te voeren.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor aanleg & renovatie

Binnenkort uw tuin compleet renoveren? Of juist een gedeelte aan laten passen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep staat een hecht team van professionals voor u klaar. Onze hoveniers en boomverzorgers helpen u bij de complete aanleg en renovatie van uw tuin. Ook zij-tuinen, voortuinen en oprit worden onder handen genomen door ons vakkundige team. Daarbij staan zij ook klaar voor tussentijdse vragen bij uw project.

Naast aanleg & renovatiewerkzaamheden schakelt u ons in voor professioneel tuinonderhoud. Bent u toe aan iemand die maandelijks, per seizoen of 1 keer per jaar de tuin komt doen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep gaat tuinonderhoud altijd in goed overleg met u als opdrachtgever.

Kijk voor meer informatie over deze werkzaamheden bij onze dienst ‘tuinonderhoud.’

Tuinontwerp prijs opvragen?

Nieuwsgierig geworden naar de tuinontwerp prijs? U heeft al een los tuinontwerp vanaf €250. Voor grote aanlegprojecten en renovaties wordt het tuinontwerp meestal in de totaalprijs verwerkt.

Wilt u precies weten wat uw 2D of 3D tuinontwerp daadwerkelijk kost? Vraag uw tuinontwerp prijs dan op via de website. En vul dit formulier in op de website. U ontvangt binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons via de e-mail.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen