Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp grote tuin

Tuinontwerp grote tuin laten uittekenen? Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Er is namelijk veel mogelijk in de tuin. Naast de indeling, wordt er gespeeld met het mixen van tuinstijlen, trends, kleurgebruik en zichtlijnen. Ook kunt u de hoogte in met een tuin. Verticale tuinen en niveauverschillen worden veelal toegepast.

Daarom kan het lastig zijn om uw nieuwe tuin goed in te richten. En zo dat het ook nog helemaal bij u past. Gelukkig helpt ons hechte team van hoveniers en tuinontwerpers u snel verder. Onze tuinontwerper denkt namelijk een creatief tuinplan uit voor uw grote tuin.

En ontwerpt deze in 2D of zelfs in 3D.

Ook een digitale rondleiding in uw nieuwe grote tuin ontvangen? Eén die helemaal bij u past? Een tuin vergt een diepte-investering, waardoor een tuinontwerp zeker de moeite waard is.

Ontdek meer over een 2D of 3D tuinontwerp via deze link op de website. Of kom met ons in contact voor meer informatie.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor een tuin waar u van droomt

Écht iets bijzonders van uw tuin maken? Ga voor een ovaalvormig terras, unieke beplantingssoorten, een luxe design overkapping, zwemvijver, buitenkeuken en meer!

We realiseren allerlei tuinelementen, waaronder een zitkuil, vlonder, extra bergruimte, diverse speeltoestellen, een groot gazon, een vijver, pergola’s, niveauverschillen.

Eigenlijk alles om uw droomtuin tot leven te brengen. In een grote tuin heeft u de ruimte. Die wilt u natuurlijk optimaal benutten. We spelen met rustige elementen die kleurrijke elementen afwisselen. Veel groen en gras komen terug in de grote tuin.

Heeft u geen groene vingers? Ook daar houden we rekening mee. Met een tuinontwerp op maat bepaalt u voor een groot deel helemaal zelf wat u terug wilt zien in uw grote tuin.

Tuinontwerp grote tuin aanvragen

Een tuinontwerp grote tuin nodig? Onze tuinontwerper denkt met u mee én komt met een creatief voorstel. Gemaakt in 2D (als plattegrond) of in 3D (inclusief een digitale rondleiding).

Geniet van een deskundig tuinontwerp, inclusief professionele aanleg door onze vakbekwame hoveniers. We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Kom voor een advies op maat met ons in contact. Of vraag naar de kosten voor tuinontwerp grote tuin via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.