Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp met kunstgras

Kunstgras is een heel fijn materiaal om mee te werken. Zo zijn er tegenwoordig allerlei soorten kunstgrassen verkrijgbaar. Soorten die niet alleen heel natuurlijk ogen, maar die bovendien ook niet meer van echt te zijn te onderscheiden. Andere soorten vergen meer verzorging en onderhoud. Kunstgras biedt u veel voordelen. Zo heeft het gras het hele jaar dezelfde kleur én dus ook in de winter. Bovendien heeft u niet te maken met onkruid, dat tussen de grassprieten heen groeit.

Wilt u een tuinontwerp met kunstgras laten maken door een professionele tekenaar? Dat kan. Via onze website geeft u op eenvoudige wijze een opdracht door voor het laten maken van een tuinontwerp op maat. Onze tuinontwerper heeft meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche. En weet daarom als geen ander welke tuinindeling uitermate geschikt is voor uw tuin.

Geef vandaag uw opdracht door voor tuinontwerp met kunstgras. U ontvangt daarnaast ook meteen een prijsindicatie voor de tuinaanleg werkzaamheden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wie zijn De Biesbosch Gijsbers Groep?

Wanneer u nog niet bekend bent met ons hoveniersbedrijf, stellen wij onszelf graag even aan u voor. Wij zijn een hecht team van circa 10 personeelsleden uit Dordrecht. We specialiseren ons op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast is boomverzorging een aparte dienst die wij voor particulieren en zakelijke aanbieders uitvoeren.

Zodoende hebben we speciale European Tree Workers in dienst die alle ins en outs op het gebied van boomgezondheid weten. Kies in het bijzonder bijvoorbeeld eens voor een VTA-inspectie om uw bomen te keuren.

Onze hoveniers hebben bovendien veel een passie voor tuinen. Zo weet een groot deel weet zelfs de Latijnse namen van allerlei inheemse en exotische plantsoorten uit hun hoofd. We zijn u tot slot graag van dienst met een geschikt tuinontwerp op maat. In iedere regio in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Heeft u een gewenste tuinstijl met kunstgras in uw hoofd die u graag terugziet in uw tuin? Wij maken uw van uw droom werkelijkheid. Dat doen we onder andere geschikte waterpartijen, relaxte terrassen, knusse hoekjes, pergola’s, overkappingen, erfafscheidingen, tuinhuisjes, buitenkeukens, zwemvijvers of zwembaden, tuinmeubilair en speelonderdelen voor de kinderen te plaatsen.

Kortom: alles op het gebied van tuinen vindt u terug in de aangelegde tuinen van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Tuinontwerp met kunstgras laten maken

Uw ideale tuin begint met een creatief tuinontwerp. Eén waar de juiste tuinonderdelen in terug komen. Eventueel aangevuld met een doordacht beplantingsplan. Welke planten we in uw tuin plaatsen is afhankelijk van de lichtinval, de grondvochtigheid en het grondtype.

Dus wilt u meer weten over het laten maken van een tuinontwerp met kunstgras? Onze tuinontwerper adviseert u graag. Zelfs bij u thuis door middel van een persoonlijke afspraak. Het eerste kennismakingsgesprek is gewoon helemaal gratis. Vraag deze vandaag aan en ontdek wat u te wachten staat bij het herinrichten van uw tuin met kunstgras.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.