Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp laten maken

Een professioneel tuinontwerp laten maken door een vakman? De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u snel verder met een professioneel 2D of 3D tuinontwerp. De techniek wordt steeds beter, waardoor wij een steeds gedetailleerder ontwerp kunnen tonen. Met de 3D techniek ontvangt u bovendien een digitale toer door uw nieuwe tuin. U ziet driedimensionaal precies de tuinonderdelen die we zullen gaan realiseren in uw tuin.

Voor een twijfelende tuinbezitter die nog niet goed weet wat hij of zij aan moet met de tuin, biedt een tuinontwerp uitkomst. We ontwerpen een tuin die namelijk volledig bij uw wensen past. Of dat nu onderhoudsarm, modern, klassiek, ibiza-stijl, Engels of oosters moet zijn. Wij realiseren allerlei tuinstijlen in heel Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van een tuinontwerp laten maken? Vraag dan via de website eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave op voor tuinontwerp. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een aantrekkelijk aanbod via de e-mail toe, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerp laten maken: 2D of 3D

Een 2D of 3D tuinontwerp is een kleine investering, maar levert ontzettend veel op. U heeft namelijk een gedetailleerde tuintekening, waarbij de nieuwe tuinplannen voor u zijn gevisualiseerd. Bovendien hebben we alles op schaal uitgetekend én gecontroleerd. Dat maakt het uitvoeren van de tuinaanleg werkzaamheden een stuk eenvoudiger.

Kiest u voor een 3D-tuinontwerp? Dan profiteert u van nog meer veel voordelen. Elementen zoals lichtinval, de zichtlijnen, tuindiepte en inrichting op detailniveau zichtbaar gemaakt. U loopt op de computer als het ware een rondje in eigen tuin. Dat maakt het visualiseren van hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien een stuk eenvoudiger!

Tuinontwerp: al vanaf €250!

U heeft een tuinontwerp bij De Biesbosch Gijsbers Groep al vanaf de voordelige prijs van €250 euro. Wenst u meer te weten te komen over de daadwerkelijke kosten voor uw specifieke tuin met tuinontwerp én tuinaanleg?

Geef uw opdracht dan door via dit formulier op onze website. We splitsen dan de kosten voor o.a. tuinontwerp en tuinaanleg: inclusief een beplantingsplan, de totale arbeidskosten en de beoogde materiaalkosten.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen