Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp en aanleg

‘Tuinontwerp en aanleg’ doet u natuurlijk uitbesteden aan een deskundige speler in de groensector. U kunt kiezen voor een kleine eenmanspitter of een zzp’er, maar beter is om een erkend hoveniersbedrijf in te schakelen. Zo weet u zeker dat het ook goed zit met de garantievoorwaarden, algemene voorwaarden én problemen. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt tuinbezitters al meer dan 40 jaar. Door onze achtergrond, hebben we veel kennis en ervaring met allerlei soorten inheemse en exotische planten. Bovendien werken we veel flexibeler dan kleine spelers. Veranderen uw wensen tijdens het project? We kijken altijd of we u een goede oplossing kunnen aanbieden.

Geniet van de expertise van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hovenier bij u thuis. Voor tuinontwerp en aanleg maakt u gebruik van ons gratis adviesgesprek. Onze tuinontwerper komt dan op een dag en tijdstip naar keuze bij u thuis langs om alles met u door te nemen. Dat is helemaal gratis! En u zit nergens aan vast. Meer informatie over onze prijsvoering, vindt u hier.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoe gaan we te werk bij uw renovatieproject?

Allereerst maken we een plan voor uw nieuwe tuin. Dat gebeurt in een tuinontwerp op maat. Dat kan tegenwoordig bij ons met een speciale techniek in 3D, waarbij u een driedimensionale toer in uw nieuwe tuin kunt ontvangen. Natuurlijk is een tuinontwerp ook gewoon mogelijk als tuintekening in 2D.

In het tuinontwerp denken we na over de juiste tuinonderdelen, zoals bijvoorbeeld een buitenkeuken of een overkapping. Nadat de bouwtekening klaar is wordt deze met u besproken. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de voorcalculatie, zodat u op de hoogte bent van de kosten. Na akkoord op de kosten, plannen we de werkzaamheden in en zullen we de juiste materialen bestellen. Er wordt een afspraak gemaakt op een dag naar keuze dat onze hoveniers bij u langskomen om de werkzaamheden voor uw nieuwe tuin uit te voeren. Hierna wordt de tuin door ons gecontroleerd en geven we u een rondleiding in uw nieuwe tuin. Geniet van uw schitterende nieuwe tuin, die helemaal is afgestemd op uw wensen!

Naast ‘tuinontwerp en aanleg,’ zijn we ook voor tuinonderhoud beschikbaar!

Na de oplevering bieden we ook altijd graag een goede nazorg aan. Geniet van tuinonderhoud bij u thuis of bij een ander op locatie. U ontvangt (indien gewenst) een vaste hovenier. Wilt u graag sporadisch gebruik maken van onze dienst tuinonderhoud, alleen wanneer het u uitkomt? Dat kan altijd! Bel naar ons hoveniersbedrijf voor een eenmalige afspraak voor tuinonderhoud.

Zoals u merkt verzorgen wij alle fases van een tuinrenovatie. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Dat is de kracht van De Biesbosch Gijsbers Groep. Meer weten over één van deze diensten? Neem dan een kijkje op onze website. En vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons informatieformulier.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen