Uw hovenier sinds 1978

Terras ontwerp

Een nieuw terras laten ontwerpen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt een hoge kwaliteit afwerking. We gaan voor fijne materialen met een lange levensduur. Zo weet u zeker dat uw terras nog langer meegaat.

Kies bij het aanleggen van een nieuw terras uit diverse vormen van bestrating, waaronder; natuursteen, keramische tegels, gebakken klinkers, gras-beton tegels en halfverharding. Onder halfverharding verstaan we materialen zoals grind, dolomiet, split, gras en boomschors. Daarnaast denken we na over de juiste afwerking, afwatering, voldoende groen, verlichting en samenhang.

Bij het ontwerpen van een terras komt veel expertise kijken. Wilt u een terras ontwerp uitbesteden? Geniet bij De Biesbosch Gijsbers Groep van een 2D of 3D terras ontwerp. Vraag naar de totale kosten of plan een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Terras ontwerp en aanleg uitbesteden

Bij terras aanleg komt veel reken- en denkwerk kijken. Alle aspecten van aanleg komen aan bod. Zo moet er nieuwe grond/zand worden toegevoegd, terwijl oude grond wordt afgevoerd. Eveneens is het nodig om de ondergrond te egaliseren. En soms is het nodig om nieuw leidingwerk te plaatsen voor putten, watergoten of een compleet drainagesysteem. Alle gekozen tegels worden op maat passend gemaakt. Er worden plantenbordes gemaakt en kabels gelegd voor de verlichting. Ook het inplanten van alle beplanting vergt diepgaande groenkennis. Zo krijgt uw tuin de beste start.

Wilt u bovenstaande werkzaamheden graag uitbesteden? Maar wilt u eerst een ontwerp laten maken? Onze tuinontwerper heeft jarenlange ervaring in de tuinbranche en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Voor een persoonlijk advies over de werkzaamheden rondom ontwerp en aanleg, plant u eenvoudig een gratis adviesgesprek in via de website. De tuinontwerper komt dan vrijblijvend bij u thuis langs om alles rustig door te nemen.

Wilt u dat ook? Plan uw gesprek in via de online agenda op de website. Gewoon op een dag dat het u het beste uitkomt.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen