Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp laten maken kosten

Een nieuw tuinontwerp laten maken voor uw voortuin, zij tuin en/ of achtertuin? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt de totale kosten voor uw project snel inzichtelijk. Een nieuw tuinontwerp geeft u een kijkje in uw nieuwe tuin. We maken als het ware een plattegrond van uw tuin, waarin alle tuinelementen handig staan weergegeven. Bekijk hierin uw nieuwe terras, barbecue, vijver, plantenborders, terras, grasveld, overkapping en tuinhuisje. We hebben zelfs speciale software, waarmee we een 3D tekening van uw tuin maken. Zo neemt u een tour in uw eigen, nieuwe tuin.

Bent u pas verhuisd en wilt u de tuin aanpakken? Of kijkt u al een aantal jaar naar dezelfde tuin aan en doet het niets meer voor u? Wij nemen alle facetten voor u uit handen. Van ontwerp tot aanleg én onderhoud. Hierbij omvat een tuintekening een kleine investering die u zoveel meer oplevert. U bespaart immers een hoop tijd en geld, want u voorkomt miskopen. Meer weten over de totale investering die nodig is om uw tuin om te toveren tot droomtuin? Een tuinontwerp laten maken is een goede eerste stap. Ontdek de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hovenier!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voorkom een verkeerde indeling én ga voor een professioneel getekend ontwerp

Veel mensen gaan zelf aan de slag met het uitwerken van een tuintekening. Toch gaan veel mensen hier de mist in. Er komt namelijk veel meer kijken dan u denkt bij een goed ontwerp. Harmonie, de juiste sfeer en een goede flow is belangrijk. Daarnaast verdelen wij de ruimte op een zo effectieve manier, dat uw tuin voor u het meeste oplevert. We kijken naar de natuurlijke invloeden zoals lichtinval, schaduwen, windrichting, waterval, drainage. En stemmen alle tuinelementen hierop af. Zo zullen we bomen die bijvoorbeeld veel zonlicht nodig hebben nooit in een donkere hoek plaatsen. Uw tuin wordt door De Biesbosch Gijsbers Groep op een vindingrijke manier ontworpen.

Met een deskundig tuinontwerp lost u bovendien veel tuin ergernissen op. Te weinig ruimte in uw tuin? Wij onderzoeken meerdere indelingen én kiezen de beste optie. Te veel last van onkruid? Wij zorgen voor een onderhoudsarme tuin. Zo geniet u immers optimaal van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers beschikken over veel vakbekwaamheid en realiseren alle tuinwensen. Tot een gewenste tuinstijl toe.

Tuinontwerp laten maken kosten

De uiteindelijke tuinaanlegkosten zijn afhankelijk van uw uiteindelijke budget, omvang van uw tuin, uw wensen (sober of zeer luxe?) én het tijdsframe. De  tuinontwerpkosten zijn een extra onderdeel in de opsomming van de totale kosten. Wij adviseren om hiernaast ook altijd voor een beplantingsplan te kiezen. Hiermee stemmen wij de planten en bomen af op uw tuin. Geschikt voor uw tuingrond, de juiste plaats en externe factoren zoals specifieke lichtinval en regenval. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een tuinontwerp door ons veelzijdige hoveniersbedrijf. U weet dan direct wat de kosten zijn van uw tuinontwerp.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen