Uw hovenier sinds 1978

Offerte tuinontwerp

Bent u op zoek naar een offerte tuinontwerp? Wat uw tuinplannen ook zijn, bij De Biesbosch Gijsbers Groep profiteert u altijd van aantrekkelijk geprijsde materialen, garantie op tuinaanleg, een vriendelijke service en een waanzinnig resultaat!

Wij bieden u graag een offerte aan, die u op eenvoudige wijze kunt opvragen via onze website. U kunt kiezen uit onze diensten: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten (voor zakelijke opdrachtgevers) en boomverzorging. Ook kunnen wij meerdere disciplines als totaaloplossing aanbieden. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw tuinproject? Vul dan ons formulier in en ontvang een prijsopgave op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gratis offerte tuinontwerp. Passie voor tuinen

Wij bestaan als hoveniersbedrijf uit een klein en betrokken team van specialisten. Zo staan we op het gebied van boomverzorging, tuinaanleg en tuinontwerp  dagelijks voor u klaar. Ons personeel is daarvoor geschoold als allround hovenier en als European Tree Worker. Zij beschikken daarmee over de nodige vakkennis om veilig voor u aan het werk te gaan.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een breed werkgebied in grote delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Heeft u een tuinproject voor ons in petto? Wij komen graag met u in contact. We u eveneens de mogelijkheid aan om direct een gratis offerte tuinontwerp bij ons op te vragen. Vul hiervoor dit formulier in.

Wist u dat ons hoveniersbedrijf meer dan 40 jaar ervaring heeft? Wij zijn bovendien in het bezit van een VCA, ISO-9001 en CO2-certificering. Zo houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog en mag u een professioneel resultaat verwachten.

Voor iedere tuinwens een geschikt tuinontwerp

Bent u zich aan het oriënteren voor een geschikt tuinontwerp voor uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert allerlei soorten tuinen. We realiseren aan de ene kant zeer exclusieve tuinen en aan de andere kant kleinschalige stadstuinen. Als gevolg van uw persoonlijke wensen, passen wij het ontwerp keer op keer aan. U heeft bij ons de keuze uit een 2D tuinontwerp of 3D tuinontwerp.

Houdt u in het bijzonder van tuinieren? Dan is het toevoegen van een moestuin, pergola of vijver een echte aanwinst. Kiest u toch liever voor een onderhoudsarme tuin? Dan maken wij een strak en modern tuinontwerp met verschillende soorten straatwerk. Kortom, wat uw wensen ook zijn, De Biesbosch Gijsbers Groep maakt ze waar.

Nu een gratis prijsopgave opvragen

Wanneer u graag een offerte voor een persoonlijk tuinontwerp ontvangt, vul dan het online formulier in. Wij zenden u zo spoedig mogelijk een passende offerte naar u toe. Het kan enerzijds voorkomen dat onze medewerkers contact met u opnemen voor verdere informatie of gegevens.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen