Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen en aanleggen

Uw ideale tuin ontwerpen en aanleggen? En dit uitbesteden aan een expert, zodat u zeker weet dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag snel op weg. Dat doen wij door onder andere onze vakmensen in te zetten, specialistische gereedschappen te gebruiken en hoogwaardige kwaliteit materialen in te kopen.

Eveneens gebruiken we handige machines om het werk efficiënt uit te voeren. Kortom: voor het ontwerpen van uw droomtuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het ontwerpen en aanleggen van uw (droom)tuin komt veel kijken. De juiste afmetingen, inkoop van producten en materialen, het opstellen van een creatief tuinontwerp die de ruimte optimaal benut, de juiste tuinonderdelen en het aanleggen ervan.

Door het werk uit handen te geven, maakt u tijdswinst én behoedt u zich ervan om miskopen te doen of fouten te maken. Voor tuin ontwerpen én aanleggen, helpt ons veelzijdige hoveniersbedrijf u snel verder in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Vraag eerst een prijs op.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Welke kant wilt u op? Wij zorgen voor harmonie in iedere gewenste stijl!

Veel van onze klanten vragen om een bepaalde tuinstijl te realiseren bij tuin ontwerpen en aanleggen. De Franse stijl, de Italiaanse stijl of de Ibiza strandstijl komt veelvoudig voor in de Nederlandse tuinen. Wanneer u een tuinstijl graag wilt implementeren, is een goede basis essentieel. Wij zorgen ten eerste voor een geschikt tuinontwerp die aansluit op uw wensen. Ten tweede zorgen we voor voldoende harmonie in de nieuwe tuin, waarbij de juiste kleuren, materialen en onderdelen zorgvuldig worden uitgekozen én ingekocht door onze tuinontwerper.

Al met al gebeurt dit allemaal in overleg met u. U geniet intussen van de deskundigheid, goede samenwerkingsverbanden en de snelheid van ons hoveniersbedrijf.

Een tuinontwerp ontvangt u natuurlijk voorafgaande aan de besproken werkzaamheden. We nemen deze uitvoerig met u door. Past de gevisualiseerde stijl wel bij uw wensen? Komen de juiste tuinonderdelen terug? Wat vindt u van de uitgekozen beplanting en bestrating? En welk gevoel roept deze tuin bij u op? Eventuele aanpassingen op het ontwerp, worden hierna doorgevoerd. Zo komen we samen tot uw ideale tuin. 

Geniet van een professionele aanleg van uw tuin

De werkzaamheden voor aanleg worden op een dag naar keuze ingepland. U heeft tijdens de werkzaamheden nergens omkijken naar. Wij zorgen namelijk voor een goede levering van grond, groen en onderdelen. Dat doen we vaak met onze eigen machines.

Na oplevering loopt onze hovenier bovendien nog een inspectierondje door uw tuin. Uw feedback over het eindresultaat wordt dan direct nog doorgevoerd of eventueel op een latere datum ingepland.

Tuin ontwerpen en aanleggen: opdracht doorgeven

Natuurlijk kunt u de aanvraag voor een nieuwe tuin digitaal aan ons doorgeven. Wij plannen dan een afspraak met u en onze tuinontwerper. Al uw wensen worden uitvoerig doorgenomen, waarbij de vervolgstappen persoonlijk toe worden gelicht.

Liever eerst de prijzen voor ontwerp en aanleg bij ons opvragen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag via deze weg een offerte op.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen