Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten ontwerpen kosten

Tuin laten ontwerpen kosten inzichtelijk maken? Wij snappen als geen ander dat u als afnemer graag eerst inzicht wilt in de totale kosten voor tuinontwerp. Een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen is namelijk een diepte-investering, waarbij u miskopen altijd wilt voorkomen. U wilt bovendien zeker weten dat u de juiste hovenier binnen haalt én dat het uiteindelijke resultaat helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ondanks de kleine investering voor een nieuw tuinontwerp, levert een dergelijke tuintekening nog veel meer op. U ontvangt namelijk snel een visuele tekening (als plattegrond of in 3D) met het uiteindelijke resultaat.  Denk eveneens rustig na over waar alle tuinelementen komen, of alle tuinelementen zijn meegenomen in de tuintekening én of de gerealiseerde sfeer bij u past. U moet er immers een aantal jaar tegenaan kijken.

Gelukkig, zorgen wij voor een tuinontwerp die zowel voor harmonie en leefbaarheid zorgt. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft namelijk een passie voor tuinen en realiseert droomtuinen. Al meer dan 40 jaar!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin laten ontwerpen kosten helder gemaakt

Het is lastig om zonder persoonlijk gesprek al aan te geven wat de uiteindelijke kosten voor uw nieuwe (droom)tuin zullen zijn. Wel zijn de kosten sterk afhankelijk van uw eisen of wensen.

Geniet u bijvoorbeeld van een hoge kwaliteit materialen? Luxe schuttingen, een grote buitenkeuken, modern zwembad of zwemvijver en wellness elementen? Dan zijn de kosten uiteraard hoger dan wanneer u geniet van goedkopere elementen zoals een simpel terras, kleine vijver, lage borders en minder bestrating.

Ten tweede speelt tuinomvang een rol. Beschikt u over een grote tuin met zij-tuinen en oprit die u helemaal wilt renoveren? Dan bent u ook meer kwijt dan wanneer u beschikt over een stadstuin.

We gaan eerst graag met u in gesprek om de kosten voor uw specifieke situatie helder te krijgen. We maken dan een offerte op maat met uitgebreide begroting. Hiervoor komt onze tuinontwerper met veel plezier bij u langs op een datum die voor u schikt.

U maakt eenvoudig een afspraak met onze tuinontwerper via ons contact-formulier.

Geniet van een uniek tuinontwerp in de gewenste tuinstijl

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche. En weet alle gewenste tuinstijlen te realiseren. Engelse, Franse- én romantische tuinen. Of ga voor een Ibiza-tuin, Marokkaanse tuin of landelijke tuin. Het behoort allemaal tot ons portfolio. Meer weten? Kom eens met ons in contact, we informeren u hier graag over.

Snel helder wat het kost

Natuurlijk doen u voorafgaande aan de uitvoering graag een voorstel om u alvast een indicatie te geven van de uiteindelijke kosten. Vul daarvoor ons informatieformulier op de website in. Geef vervolgens uitgebreid uitleg over de afmetingen van uw tuin, alle wensen en specificaties. En geef indien bekend ook uw gewenste tuinstijl aan ons door.

Toch liever een persoonlijk gesprek met onze tuinontwerper, gewoon bij u thuis? Plan dan hier uw afspraak met De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.