Uw hovenier sinds 1978

Eigen tuin ontwerpen

Een eigen tuin ontwerpen? Zelf helemaal bepalen hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien? Voor veel mensen is het een droom om een eigen tuin te ontwerpen. Maar er komt veel reken- en denkwerk bij kijken. En niet iedereen is daar even goed in. Daarom helpen we allerlei soorten tuinbezitters met een gedegen 2D of 3D tuinontwerp op maat.

Wanneer u het zelf lastig vindt om alle ideeën op papier te zetten. Of simpel gezegd gewoon niet weet waar u moet beginnen, helpt onze tuinontwerper u verder. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo heeft u al een professioneel tuinontwerp vanaf 250 euro.

Wilt u ook gebruik maken van deze service? Kom dan in contact via de website en geef uw ontwerp opdracht aan ons door.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van knusse stadstuinen tot luxe villa tuinen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat weten we bij De Biesbosch Gijsbers Groep maar al te goed.

Er is veel keus op het gebied van tuinen, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Sommige mensen houden van veel groen en een bloeiende tuin, waarbij ze de natuur haar gang laat gaan. Andere mensen willen juist veel tegels en strakke borders omdat zij niet over groene vingers beschikken.

Wat uw wensen ook zijn, we nemen ze allemaal mee in het definitieve tuinontwerp. Zo realiseren we pas écht een tuin die helemaal bij u past!

Sinds 1978 zijn wij actief in de omgeving van Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. En daarbij realiseren we allerlei soorten tuinen. Van knusse stadstuinen tot luxe villa tuinen met alles erop en eraan. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van tuinaanleg?

Kijk dan eens bij onze dienst: ‘tuinaanleg’.

Eigen tuin ontwerpen samen met De Biesbosch Gijsbers Groep

Wanneer u graag een eigen tuin ontwerpt, schakel dan de hulp in van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij leveren een deskundig ontwerp af, waar al uw ideeën en wensen in terugkomen. Ook letten wij op de zichtlijnen, samenhang tussen beplanting en tuinelementen, groeigedrag, indeling, lichtinval en nog veel meer.

Vraag vandaag nog een 2D of 3D tuinontwerp aan via de website. U heeft al een deskundig tuinontwerp vanaf 250 euro. Vul dit formulier in op de website om uw opdracht aan ons door te geven.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen