Uw hovenier sinds 1978

Rechthoekige tuin ontwerpen

Wilt u een rechthoekige tuin ontwerpen? Een rechthoekige, langwerpige tuin is voor veel tuinbezitters lastig in te delen. Vooral als uw rechthoekige tuin ook nog smal is. Dat is in de binnenstad vaak het geval. Met de expertise van onze tuinontwerper, zorgen we voor een fijne rechthoekige tuin, die helemaal bij u past. We bespreken de indeling, tuinstijl en het gebruik van materialen aan de hand van een uniek tuinontwerp.

Een tuinontwerp wordt bij ons gemaakt op de computer. U heeft in het bijzonder twee opties: een 2D-ontwerp of een 3D-tuinontwerp. Bij een 3D-ontwerp maken we de tuintekening driedimensionaal, zodat u pas écht een goed beeld krijgt van uw nieuwe tuin.

Wat uw wensen qua ontwerp ook zijn, onze tuinontwerper helpt u bij de verwezenlijking van uw (droom)tuin. Bij iedere vorm van uw tuin. Wenst u meer te weten te komen? Plan uw gratis adviesgesprek op een dag naar keuze via de website. Liever eerst inzicht in de kosten? Vraag dan eens een offerte aan.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een deskundige hovenier voorkomt veelgemaakte fouten

Voorkom aanlegfouten, verkeerde afmetingen en gebrekkige materiaalkeuzes bij rechthoekige tuin ontwerpen. Veel tuinbezitters gaan zelf aan de slag met een eigen tuintekening, maar komen halverwege vaak in de problemen. Tuinonderdelen die onverhoopt niet meer naast elkaar passen, vanwege een rekenfout. Of gebrekkig materiaal die zorgen voor verzakkingen of instortingsgevaar.

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep zorgen altijd voor een professioneel eindresultaat. We focussen ons niet alleen op een duidelijke calculatie, maar ook op een snelle inkoop van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zorgen de hoveniers voor een moeiteloze montage en aanleg.

Voor oplevering wordt uw tuin geïnspecteerd om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Tevens bieden we een uitstekende nazorg wanneer u ons inschakelt voor rechthoekige tuin ontwerpen. Door een deskundige partij in te huren, voorkomt u veelgemaakte fouten. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook veel geld.

Rechthoekige tuin ontwerpen: nu een gratis adviesgesprek!

Geniet samengevat van onze goede voorwaarden, garantievoorwaarden en hoogwaardige afwerking bij uw project. Onze tuinontwerper zorgt niet alleen voor een mooie indeling van uw tuin, maar zorgt er ook voor dat uw tuin een plek is om te ontspannen. Of u nu graag tuiniert of niet. We bieden oplossingen voor iedere type tuinbezitter.

Kom voor meer informatie over ‘rechthoekige tuin ontwerpen’ met ons in contact. Geniet evenzeer van ons gratis adviesgesprek en vraag bovendien naar onze prijsvoering.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen