Uw hovenier sinds 1978

Hovenier tuinontwerp

Een bijzonder hovenier tuinontwerp laten maken? De hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep kunnen u voorzien van alle elementen die komen kijken bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Niet alleen hebben wij verstand van beplanting, maar ook van (elektriciteiten)voorzieningen en bestrating! Geheel ontzorgd.

Als u zelf geen groene vingers hebt, kan het lastig zijn om een nieuwe stijl te bepalen voor uw voor- of achtertuin. Laat onze specialistische hoveniers u helpen! Met ons hart voor groen kunnen wij uw tuindromen laten uitkomen. Vraag direct meer informatie aan!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Puur vakmanschap

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft al vele tuinontwerpen op haar naam staan. Goed om te benoemen is dat we al uw tuinwensen kunnen realiseren. Van kleine stadstuinen tot smalle balkontuinen en grote bedrijfstuinen. Geen project is te gek voor onze hoveniers. Zoals eerder benoemd kunnen we alles rondom de tuin uit handen nemen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Niet alleen zorgen wij voor het ontwerp (bijvoorbeeld via een 3D-tekening), ook geven we u graag advies. We nemen u mee in de keuzes die we maken en leggen u ook uit hoe u onderhoud kunt uitvoeren. Wilt u het periodiek onderhoud uitbesteden? Laat het ons weten, dan plannen we dit direct met u in.

Contact opnemen met ons

Maak direct een afspraak voor het een specialistisch hovenier tuinontwerp bij de Biesbosch Gijsbers Groep. Wij staan u graag te woord en laten zien wat mogelijk is. Plan nu een afspraak! Bekijk ook eens de projecten via onze website om te zien wie u voor is gegaan. Hier ziet u dat we veel verschillende projecten uitvoeren in de regio Zuid-Holland.

Volg ons ook via social media. Doe alvast inspiratie op via Instagram of Pinterest! We hopen u snel te spreken. Ook kunnen we uw tuin een bezoek brengen. Tot snel!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.