Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp met overkapping

Een tuinontwerp met overkapping laten uitwerken? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u een professioneel tuinontwerp inclusief een overkapping.

U heeft daarbij de keuze uit 2 manieren van ontwerpen: een 2D (plattegrond) ontwerp of een 3D-ontwerp. Bij een 3D tuinontwerp ziet u precies hoe uw nieuwe tuin er uit komt te zien. U ziet de tuin namelijk 3-demensionaal vanuit verschillende hoeken. Het eindresultaat voldoet precies aan de verwachting, want u heeft het eindresultaat van tevoren al eens gezien.

U heeft al een los tuinontwerp vanaf €250. In de meeste gevallen worden de kosten voor tuinontwerp bij de totaalprijs van tuinaanleg opgeteld en betaalt u uiteindelijk slechts 1 prijs voor een tuinontwerp en tuinaanleg.

Wilt u een tuinontwerp met overkapping aanvragen? Vul dan dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een professionele aanleg

Wanneer u een professioneel hoveniersbedrijf in de arm neemt, verwacht u natuurlijk een hoge kwaliteit afwerking en een zorgeloze aanleg. Als organisatie zijn we in het bezit van een aantal essentiële certificeringen, waaronder ISO-9001 en VCA. Daarnaast hebben we in 2020 ook niveau 4 van de CO2-Prestatieladder behaald. Daarmee zetten we ons actief in om de CO2-uitstoot tijdens onze dagelijkse werkzaamheden terug te dringen.

Zowel ontwerp, als aanleg en onderhoud van tuinen is eenvoudig aan te vragen via de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

Met een team van gediplomeerde hoveniers en ervaren boomverzorgers, weet u dat de klus deskundig wordt opgepakt en uitgevoerd. Daarbij helpt ons kantoorpersoneel u graag verder. Onder andere door een persoonlijk advies af te geven, een gedegen tuinontwerp te realiseren en een goede planning te hanteren.

Tuinontwerp met design overkapping

Vraag nu een nieuw tuinontwerp met overkapping aan. Wij maken overkappingen van Douglas hout, vurenhout of eikenhout. Inclusief alle finishing touches! Zoals in het bijzonder een veranda, extra berging, buitenkeuken, pergola, speelelementen, verlichting, afwatering, plantvakken en nog veel meer. Natuurlijk wordt alles geheel op maat bij u in de tuin geplaatst.

Vraag naar de mogelijkheden of ontdek de kosten door dit formulier op de website in te vullen. En ontvang binnen 7 werkdagen een inhoudelijke reactie en/of een offerte op maat.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen