Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp landelijke tuin

Een tuinontwerp landelijke tuin nodig? De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert deze graag voor u! Landelijke tuinen worden vaak toegepast op de grotere tuinen. Toch kunnen landelijke elementen ook heel goed toegepast worden op kleinere oppervlakten. Door middel van verschillende zichtlijnen, afscheidingen en ook waterelementen geven wij uw tuin die landelijke stijl die u wenst.

De creatie van uw landelijke tuin bij de Biesbosch Gijsbers Groep gaat in verschillende stappen. Als eerste starten we met een goed 2D-ontwerp. Voorafgaand gaan we met u in gesprek over welke elementen u graag terug wil zien, en welke niet. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen bestrating? En is een onderhoudsarme tuin belangrijk voor u? Op deze manier bepalen we het definitieve werkplan.

Goed om te benoemen is dat er ook optioneel gekozen kan worden voor een 3D-tekening! Twijfelt u nog? Dan is de 3D-tekening echt iets voor u. Zie uw landelijke droomtuin tot leven komen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Elementen tuinonderwerp landelijke tuin

Zoals al eens eerder benoemd, kan de Biesbosch Gijsbers Groep door middel van verschillende elementen uw landelijke tuin realiseren. Voor grote en kleine oppervlakten! Vanzelfsprekend is het gebruik van natuurlijke elementen als stenen en groen belangrijk. Ook binnen de landelijke sferen kunt u verschil maken in wel of geen strakke lijnen.

Wilt u graag duidelijke zichtlijnen en afscheidingen creëren? Dan is het plaatsen van een haag aan te raden. Liever geen strakke afscheiding? Dan is de plantenborder iets voor u.

Een landelijke tuin is een tijdloze tuin. Waarom? Je kunt met deze stijl veel kanten op, waarbij de basis eigenlijk altijd groen is. Samen met u maken we een beplantingsplan waarbij we u adviseren over de planten en struiken die geplaatst kunnen worden. Heeft u zelf geen groene vingers? Onze hoveniers staan voor u klaar om eventueel onderhoud uit te voeren. U kunt deze werkzaamheden aan ons uitbesteden wanneer u maar wil! Jaarlijks, maandelijks of per seizoen.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer weten over een tuinontwerp landelijke tuin door de Biesbosch Gijsbers Groep? Wij verzorgen deze graag voor u! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Volg onze social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste projecten.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen