Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten ontwerpen

Tuin laten ontwerpen doet u bij een gerenommeerde hovenier. Dan ontvangt u een hoogstaande kwaliteit en dienstverlening. De Biesbosch Gijsbers Groep neemt veel werk uit handen en neemt alle facetten van tuinontwerp op zich. Van het bestellen van de juiste materialen en tuinmeubelen tot het ontwerpen in 3D toe.

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche en beschikken over diepgaande kennis van planten, bomen, (sier)grassen en bloemen. Uw tuin door de Biesbosch Gijsbers Groep laten ontwerpen is dan ook een uitstekende keuze. Wij visualiseren uw dromen en wensen in een realistisch tuinontwerp. Voor grote en kleine tuinen. In iedere gewenste tuinstijl; modern, klassiek, landelijk, Engels, Ibiza, Oost-Aziatisch én nog veel meer.

Onze tuinontwerper komt graag bij u thuis langs om het maken van een tuinontwerp verder toe te lichten. Maak hiervoor een afspraak via de website op een tijdstip dat het u uitkomt! Liever snel inzicht in de totale kosten? Via ons website formulier vraagt u hier eenvoudig een offerte voor op.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van deze 3 voordelen

Een tuin laten ontwerpen biedt u een aantal voordelen. Een tuinontwerp is een kleine investering, maar levert u zoveel meer op. U kijkt namelijk de komende jaren tegen een tuin aan die helemaal is afgestemd op uw wensen, behoeften en levensstijl. Met een tuinontwerp op maat, voorkomt u bovendien allerlei miskopen.

Zo denkt u van tevoren goed na over de diepte investeringen van bijvoorbeeld een overkapping, grasveld, vlonder, zwembad, (zwem)vijver, jacuzzi, tuinhuisje of buitenkeuken. Én u ziet voor aanschaf al het uiteindelijke resultaat. Dat is bijvoorbeeld handiger dan wanneer u een tuin laat maken en u weet van tevoren nog niet goed hoe alles gaat uitpakken. Een tuinontwerp voorkomt daarmee een miskoop.

Wij als hovenier staan aan uw kant, maar denken altijd kritisch met u mee. Daarom zullen we het ook duidelijk aangeven wanneer een geniaal, leuk of creatief idee in de praktijk toch niet zo zal uitpakken als u denkt. Niet alleen bundelen we daarmee uw wensen tot één geheel, maar zorgen we ook voor de praktische zaken.

Eveneens houden we grip op het budget. Hiervoor wordt een uitgebreide begroting gemaakt. Gaat u onverhoopt toch over het budget heen omdat u tussentijds extra features wilt toevoegen aan uw tuin? Dan zullen wij dit altijd op tijd aan u doorgeven. U weet dus van tevoren altijd precies hoeveel uw nieuwe tuin u gaat kosten.

Extra tip: kies voor een beplantingsplan!

Met een beplantingsplan, die naast het tuinontwerp, wordt opgeleverd, weet u precies welke planten, (sier)grassen en eventuele bomen in uw nieuwe tuin komen. Deze planten zijn speciaal geselecteerd voor uw tuin. Wij letten daarbij onder andere op schaduw, lichtinval, grondkwaliteit (te natte of te droge grond) of windrichting. Zo krijgen alle uitgekozen planten in uw tuin de beste groeiplaats toegewezen.

Tuin laten ontwerpen

Al met al is tuinontwerp een specialisme, die wij met veel plezier voor u oppakken. Tijdens uw afspraak met onze tuinontwerper ontvangt u daarom uitgebreid uitleg over onze werkwijze. En tonen wij bovendien een aantal voorbeeld ontwerpen, zodat u weet wat u zult ontvangen.

Bent u enthousiast geworden over ons hoveniersbedrijf? Vraag naar de mogelijkheden van deze dienst via ons contactformulier. Op deze pagina plant u eveneens direct een afspraak met onze tuinontwerper. Toch liever snel inzicht in de totale kosten voor tuinontwerp en tuinaanleg? Vul dan ons online offerte formulier in.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen