Uw hovenier sinds 1978

Tuin uittekenen

Zoekt u naar een ontwerper voor tuin uittekenen? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij leveren namelijk deskundige 2D en 3D tuinontwerpen aan. Zowel voor bedrijven als voor particuliere tuineigenaren. Een tuin moet aan al uw wensen voldoen. Dat maken wij mogelijk. Onder andere door goed door te vragen en uw wensen in kaart te brengen. Ook zorgen we ervoor dat uw nieuwe tuin aansluit op uw gezinssituatie, leefstijl of droombeeld. Er is namelijk altijd iets te beleven in de tuin. Ook als u geen groene vingers heeft.

Van Japanse tuinen tot Ibiza tuinen. We realiseren uw gewenste tuinstijl op maat. Wilt u een tuin laten uittekenen door onze tuinontwerper? Geniet van gratis advies bij u thuis of geef uw verzoek voor een 2D of 3D tuintekening aan ons door via de website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een 2D of 3D tuinontwerp op maat

Geniet bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep van een tuinontwerp op maat. We hebben deze beschikbaar in 2D of 3D. Met een 2D-tuintekening ontvangt u een ontwerp, gemaakt van bovenaf. U ziet uw nieuwe tuin als plattegrond. Bij een 3D-tuinontwerp ervaart u veel meer. We maken uw tuin zichtbaar vanuit de woning. U ontvangt een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin, vanuit alle hoeken. U kunt zelfs digitaal rondlopen om zo de sfeer te proeven.

Beide tuinontwerpen worden door onze tuinontwerper uitgedacht en aangeleverd. Voor een kleine meerprijs ervaart u al gauw hoe uw nieuwe tuin kán zijn. Zo heeft u al een professionele tuintekening vanaf €250,-

Wilt u hier ook gebruik van maken? Kom dan met ons in contact via de website voor een tuinontwerp op maat.

Recent uitgevoerde projecten

Bekijk bij interesse vooral eens één van onze recent uitgevoerde projecten, inclusief een tuinontwerp op maat:

Persoonlijk advies ontvangen

Wilt u eerst liever met onze tuinontwerper rond de tafel? Maak dan een afspraak via de online agenda op onze website. De tuinontwerper komt persoonlijk bij u thuis langs om de werkwijze, mogelijkheden en stijlen te bespreken. U ontvangt gratis advies. De eerste afspraak is bovendien helemaal gratis.

Plan nu uw gratis adviesgesprek in én geniet van de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen