Project omschrijving

Dakterras ontwerp | Brandweer Dordrecht

In 2016 zijn de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep druk bezig geweest met het aanleggen van een gemeenschappelijk terras voor de Brandweer Dordrecht. Dat was hard nodig. Het terras is na oplevering weer een plek geworden waar men heerlijk kan genieten van de buitenlucht.

Een ideaal terras ontwerp

Een terras heeft een enorme impact op uw tuinbeleving. Op kantoor of thuis. De Biesbosch Gijsbers maakt een hedendaags ontwerp dat aansluit bij de wensen van de klant. Voor de Brandweer Dordrecht hebben we gekozen voor goede looproutes in de indeling. Dit omdat het terras veelvuldig gebruikt zal worden. Er is gekozen voor een strak ontwerp met meerstammige heesters en siergrassen. Inclusief veelvuldig gebruik van bloembakken, loungesets en picknickbanken. Tevens zijn er langwerpige bakken met lavendel geplaatst. Al met al geeft de inrichting veel sfeer aan het terras.

Heerlijk loungen en volop genieten

Werknemers kunnen heerlijk loungen op de ontspannen loungebanken. Indien gewenst kan er ook geluncht en gegeten worden. Het terras is in samenwerking met Brandweer Dordrecht gerealiseerd.

Terras ontwerp en aanleg

Wilt u ook een terras realiseren in uw (bedrijfs)tuin? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep komen de mogelijkheden graag bespreken. Daarbij wordt er gelet op de plaatsing van het terras. Ligt deze namelijk op de goede plaats? Hoe is het zicht op uw terras. Belemmeren de meubels het zicht of zonlicht? Hoe is het gesteld met schaduw? Heeft u veel last van wind op het terras? Wij plaatsen veel priëlen en overkappingen. Daardoor kunt u alle tuinseizoenen droog zitten en volop genieten.

We brengen veel disciplines samen in uw nieuwe of bestaande terrasontwerp. Zoals het uitbreken van het bestaande terras of fundering, plaatsen van nieuwe verharding, buitenverlichting, tuinmeubelen, decoratie en beplanting.

Bent u nieuwsgierig over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf? Maak dan direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. U zit nergens aan vast.

Afspraak voor tuinontwerp
Alle projecten bekijken