Uw hovenier sinds 1978

Moderne tuin voorbeelden

Een aantal moderne tuin voorbeelden bekijken? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina. Hier geven we tips, specifiek voor de moderne tuin. Ontdek ook andere tuin inspiratie! Hier vindt u een groot deel van onze gerealiseerde tuinprojecten. Van moderne, luxe tuinen tot speelse, kindvriendelijke tuinen. Onze tuinen worden voor zowel jonge kinderen als mensen op leeftijd ontworpen. En alles wat daartussenin zit. Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden uw nieuwe tuin. Dankzij onze geschoolde en vakbekwame hoveniers, vertrouwt u op een hoogstaande dienstverlening.

Een tuin is een diepte-investering. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Met een tuinontwerp en een beplantingsplan heeft u een stevige basis voor uw nieuwe tuin gelegd. U vraagt een tuinontwerp en beplantingsplan gewoon op via onze website. U heeft al een professioneel tuinontwerp vanaf 250 euro. Meer weten? Kom eens in contact met De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Moderne tuin of onderhoudsarme tuin

Net als veel anderen om u heen heeft u een druk bestaan. Ofwel werk, kinderen, sociale verplichtingen, sporten en afspraken. Als gevolg heeft u steeds minder tijd voor het onderhoud aan uw tuin. U denkt misschien: ‘om een onderhoudsarme tuin te creëren, moet zoveel mogelijk groen eruit en meer tegels erin.’ Echter is niets minder waar.

In een beplantingsplan onderzoeken wij in de eerste plaats de beste combinatie van onderhoudsarme plantsoorten, heggen, bloembollen, siergrassen en bodembedekkers voor uw tuin. En stellen anderzijds een unieke combinatie op, waardoor het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Zodoende geniet u toch van een prachtige, bloeiende tuin, zonder te veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud. Doe eens inspiratie op voor de onderhoudsarme tuin!

Denkt u na over de mogelijkheden van tuinonderhoud? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep is het niet duur om een handige hovenier in te huren voor maandelijkse of jaarlijkse onderhoud aan uw tuin. Kijk hiervoor eens bij onze dienst ‘tuinonderhoud’.

Wat zijn mijn opties?

Onze tuinontwerper denkt bovendien met u mee over alle elementen van een moderne tuin. Strakke lijnen, duidelijke vormen, veel gras en rustig materiaalgebruik. Ook wordt er nagedacht over de juiste verlichting, de legpatronen van het straatwerk, looppaden, tuinborders, erfafscheidingen en schuttingen, vijverpartijen, speelelementen, zon- en avondterassen, overkappingen, vlonders en inrichting. Zo creëert u -samen met De Biesbosch Gijsbers Groep- binnen no time uw ideale tuin!

strakke tuinen
strakke moderne tuin
Moderne tuin overkapping

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.