Uw hovenier sinds 1978

Stadstuin ontwerp

Een prachtig stadstuin ontwerp laten maken? Onze tuinontwerper maakt van iedere stadstuin een fijne plek. Met een stadstuin ontwerp dienen we te letten op een aantal factoren. Zo is het bij een ingebouwde tuin vaak een uitdaging om een goede indeling te maken. Het komt voor dat in sommige tuinen op één bepaalde plek voldoende lichtinval valt. Dan moet hier altijd het terras worden geplaatst. Windrichting, schaduwen én hoogteverschillen maken het een leuke uitdaging om in de beschikbare ruimte een creatief ontwerp neer te zetten.

Wij helpen u hierbij. Met gerichte vragen, komen we snel achter uw wensen en behoeften. We bespreken de materiaalkeuzes, plantkeuzes en indelingsopties. Dat doen we tijdens of na de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Ook een tuinontwerp laten maken waar u écht iets aan heeft? Onze tuinontwerper helpt u graag. Plan hiervoor een afspraak met ons in. We komen gewoon bij u thuis langs!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes!

Wist u dat ons hoveniersbedrijf in het bezit is van een ISO-9001 en een VCA certificering? Daarmee leveren wij een hoogstaande kwaliteit af. We selecteren op duurzame materialen, stenen en houtsoorten. Ook kiezen we in het tuinplan prachtige planten uit die het goed zullen doen in uw specifieke tuin. Heeft u nog speciale wensen? Zoals een buitenkeuken, vijver met fontein, speeltoestellen, vlonderterras, op maat gemaakte overkappingen, extra opbergschuurtjes, veiligheidshekken of een fietsenstalling? Geef uw wensen aan ons door, zodat we die meenemen in het definitieve stadstuin ontwerp. Wij realiseren uw ideale stadstuin die écht bij u past.

Na opleveren uw tuin tot in de puntjes laten verzorgen wanneer u te druk bent of geen groene vingers heeft? Geniet dan van onze dienst tuinonderhoud. Dan komen onze hoveniers maandelijks, ieder kwartaal of twee keer in het jaar bij u langs om uw tuin klaar te maken voor het aankomende seizoen.

Stadstuin ontwerp: laten maken

Geniet van een creatief stadstuin ontwerp, waar al uw wensen visueel in beeld komen. Onze tuinontwerper komt graag bij u langs. Uiteraard op een tijdstip die bij u past. U maakt hiervoor eenvoudig een afspraak in de agendaplanner op onze website. Kom met ons in contact voor een stadstuin ontwerp op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.