Uw hovenier sinds 1978

Kleine cottage tuin

Een kleine cottage tuin aanleggen? Bijvoorbeeld in uw voortuin of achtertuin? Onze bekwame hoveniers en boomverzorgers staan dagelijks voor u klaar om uw huidige tuin om te toveren tot kleine cottage tuin. Natuurlijk mag een passende tuintekening dan niet ontbreken. Deze wordt als leidraad gebruikt voor de indeling van uw tuin. In het bijgevoegde beplantingsplan ziet u precies welke plant-, gras-, en bloemsoorten we zullen gebruiken. En natuurlijk op welke plek ze worden geplant.

Een Engelse cottage tuin bevat weelderige planten, grasvelden, gemetselde muurtjes, levendige vijvers, bomen, smalle looppaden en verstopte zitplekjes. Klinkt dat als dé perfecte tuin? Dan komen we graag met u in contact voor het uitwerken van uw ideale tuin!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kleine cottage tuin: Een doordacht plan!

Wanneer u weinig ruimte heeft in uw huidige tuin, biedt een tuinontwerp op maat écht uitkomst. Hierin kijken we naar de perfecte indeling voor uw tuin. Een goede indeling zorgt voor voldoende harmonie tussen ontspanning en beleving. Voldoende zitplaatsen, ruimte voor beplanting en ruimte voor activiteiten. Dat kenmerkt een goede tuin.

Natuurlijk helpen we u aan een goede tuintekening. Onze tuinontwerper maakt schetsen in een speciaal ontwerpprogramma op de computer. Kies voor een 2D-tuintekening, wanneer u graag overzichtelijke tekening heeft van bovenaf. Liever een driedimensionaal effect? Een 3D-tuinontwerp geeft u een unieke kijk op uw nieuwe tuin. U kunt dan zelfs een toer ontvangen, waar u als het ware zelf rondloopt in uw nieuwe tuin.

Gratis kennismakingsgesprek inclusief offerte!

Om u zo goed mogelijk verder te helpen is het aan te raden om eens een gratis kennismakingsgesprek te plannen met onze tuinontwerper. Hij komt dan gewoon bij u thuis langs om de opties voor een kleine cottage tuin te bespreken. U ontvangt meer informatie over onze werkwijze, plantsoorten, alle opties voor uw tuin, materiaalgebruik en natuurlijk ontvangt u een passende offerte. Zo weet u al gauw waar u aan toe bent. Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.